43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nasze noże masarskie z serii ErgoGrip nie mają sobie równych jeśli chodzi o ergonomię i ostrość. Szukasz niezawodnego i solidnego noża masarskiego na co dzień? Bez względu na branżę - przemysł, rzemiosło czy do domowego uboju - noże ErgoGrip to absolutnie higieniczne i najwyższej jakości narzędzia masarskie, które gwarantują pracę bez zmęczenia. W ramach tej serii wykorzystujemy wyłącznie wysokiej jakości stopy nożowe (X55CrMo14) i kompozycje materiałowe dla ostrza oraz rękojeści.
Seria ErgoGrip ma właściwy nóż dla prawie wszystkich zadań w przemyśle i rzemiośle. Seria zawiera 39 różnych kształtów ostrzy, nie wliczając różnych długości ostrzy dla danego kształtu i kolorów rękojeści. Jeśli szukasz specjalnego noża, na pewno go tu znajdziesz.
Seria: | ErgoGrip |
Długość ostrza: | 150 mm |
Szerokość: | 2,30 cm |
Wysokość: | 3,90 cm |
Długość całkowita: | 26,30 cm |
Rodzaj ostrza: | półelastyczny |
Waga: | 0,11 kg |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Opis
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 20 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o długości ostrza 12 cm i o elastycznym ostrzu.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy, wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 13 cm.
Długość całkowita z rączką : 27 cm.
Waga : 89 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie : 2535 wwl 13.
Nóż do filetowania o długości klingi 21 cm, zrobiony ze stali nierdzewnej, polipropylenu i włókna szklanego.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, twarde. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik z ostrzem skierowanym ku górze i rękojeścią zrobioną z PP-polipropylenu i TPE-elastomeru termoplastycznego.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik 15 cm z rękojeścią typu P-Grip, prosty i półelastyczny.
Wygięty nóż do skórowania o długości ostrza 14cm oraz sztywnym wykonaniu.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.