5 145,09 zł brutto
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Opcja z kurkiem do odprowadzania wody.
Softcooker SR 1/1 GN - poj.26,5 l.
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Softcooker SR 1/1 GN - 26,5 l.
- Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody
- Konstrukcja, zbiornik i pokrywa wykonane ze stali nierdzewnej
- Praktyczne uchwyty do przenoszenia zbiornika
- Mocne zabezpieczone elementy grzejne na dnie zbiornika
- Panel dotykowy Wi-Food z deltą T 0.2°C
- Obsługa za pomocą darmowej aplikacji do pobrania na systemy Android i iOS
- Praktyczny uchwyt pozycjonujący do panelu wyświetlacza ułatwiający ustawienie elementów sterowniczych w najbardziej dogodnym i łatwo dostępnym miejscu dzięki systemowi magnetycznemu
- Możliwość zachowania do 10 programów w urządzeniu i wiele więcej za pomocą aplikacji
- Możliwość ustawienia temperatury w °C i °F
- Praktyczny kurek do odprowadzania wody
Model | Softcooker SR 1/1 Wi-Food |
Moc | 2000W |
Źródło zasilania | 230V / 50 Hz |
Temperatura | 24 ÷ 99,9°C |
Pojemność misy | 29 l |
Poziom napełnienia misy | 25 l |
X | 565 mm |
Y | 360 mm |
H | 300 mm |
Masa netto | 16,5 kg |
Wymiary transportowe | 600x500x420 mm |
Masa brutto | 20,5 kg |
Kod HS | 85161080 |
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Opcja z kurkiem do odprowadzania wody.
Softcooker SR 1/1 GN - poj.26,5 l.
Cyrkulator do gotowania Bartscher to nowoczesne urządzenie, które umożliwia precyzyjne gotowanie dzięki elektronicznej regulacji temperatury. Z jego pomocą można łatwo programować czas i temperaturę, co czyni go praktycznym narzędziem zarówno dla domowych kucharzy, jak i profesjonalistów.
Urządzenie do gotowania Sous Vide SV G 16L Bartscher to profesjonalne narzędzie dla miłośników kulinariów, oferujące zaawansowane funkcje pozwalające na precyzyjne gotowanie.
Urządzenie do sous vide GN 1/1 marki HENDI to zaawansowane narzędzie kuchenne umożliwiające precyzyjne gotowanie potraw w workach próżniowych. Zasilane napięciem 230V/600W, o pojemności 20 litrów, i wymiarach 540x335x(H)310 mm, to innowacyjne rozwiązanie dedykowane profesjonalnym kucharzom.
Urządzenie do gotowania w niskich temperaturach ze statycznym podgrzewaniem wody.
Softcooker XP S 1/1 GN - 26,5 l.
Piec do gotowania w niskich temperaturach marki HENDI to zaawansowane urządzenie, zapewniające pełną kontrolę nad procesem pieczenia, doskonałą elastyczność i efektywność energetyczną, czyniąc je niezastąpionym narzędziem dla kucharzy pragnących osiągnąć doskonałość w każdym przygotowywanym daniu.
Piekarnik niskotemperaturowy 1,2 kW Bartscher to nie tylko urządzenie o imponujących parametrach technicznych, ale również inteligentne narzędzie, które ułatwia eksperymentowanie w kuchni, sprawiając, że każde gotowanie staje się kulinarną przygodą.