4 500,57 zł brutto
Grill Kebab HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący wydajność, trwałość i jakość spełniające najwyższe standardy branżowe.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Grill Kebab HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący wydajność, trwałość i jakość spełniające najwyższe standardy branżowe.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Profesjonalny opiekacz waga 24 kg.
Płytki żebrowane, płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar powierzchni dolnej 260x290mm (x2)/ moc 3000 watt.
Grill kontaktowy Panini Bartscher to wszechstronne urządzenie, które oferuje precyzyjną kontrolę temperatury i trwałą konstrukcję, zapewniając tym samym doskonałe efekty przy przygotowywaniu różnorodnych potraw.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
Profesjonalny opiekacz waga 18 kg.
Płyta ryflowana , żeliwna z powłoką ceramiczną.
Wymiar płytki 500x255 mm/ moc 1550 watt.
Profesjonalny opiekacz waga 16 kg.
2 płytki rowkowane, płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar płytki 250x255 mm
Moc 1550watt.