Grabie higieniczne Vikan
Wykonane z polipropylenu grabie higieniczne, mające zastosowanie przy oddzielaniu świeżych produktów z dużych pojemników lub do usunięcia resztek owoców z wywrotki. Używane głównie przy produkcji wina oraz w przemyśle ogólnospożywczym, np. mięsnym, drobiarskim, owocowym i warzywnym. Pasują ze wszystkimi stylami systemu Vikan.
Zalety:
- Gładka powierzchnia
- Mocna trwała i lekka konstrukcja
- Łatwa w czyszczeniu i suszeniu
- Brak ostrych kątów czy rowków
Dane techniczne:
Materiał |
Polipropylen |
Długość |
1275 mm |
Szerokość |
265 mm |
Wysokość |
120 mm |
Waga |
0,417 kg |
Temperatura pracy |
od -20°C do +121°C |
Możliwość sterylizacji |
tak, w autoklawach |
Wszystkie komponenty zostały zatwierdzone przez FDA / UE / BRCv7