42 548,16 zł brutto
Nadziewarka do kiełbas, dla przemysłu mięsnego o mocy 560W.
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą, tłokiem.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Połączenie spełnienia rygorystycznych norm technicznych, najnowocześniejszych technologii i najwyższej jakości materiałów zapewnia bezusterkową pracę na całe lata. Proces uruchamiany kolanem – automatyczny start / stop silnika za pomocą wewnętrznego mikroprzełącznika i stycznik w wodoodpornym zespole elektrycznym.
Zalety: mniejsze zużycie, mniej hałasu zmniejsza pobór mocy. Niższa temperatura robocza, dłuższa żywotność dla oleju, pompy i grupy hydraulicznej.
Typ: | F50s |
Pojemność pojemnika: | 51 L |
Pojemność mięsa: | 40 kg |
Waga: | 219 kg |
Waga brutto z opakowaniem: | 273 kg |
Zasilanie: | 400 V |
Maksymalna moc poboru: | 4,2 A |
Moc silnika: | 1,8 kW |
Wymiar A: | 640 mm |
Wymiar B: | 630 mm |
Wymiar C: | 1360 mm |
Wymiar D: | 1270 mm |
Wymiar E: | 690 mm |
Wymiary transportowe: | 720 x 670 x 1490 mm |
Nadziewarka do kiełbas, dla przemysłu mięsnego o mocy 560W.
Nadziewarka do wyrobu wędlin, szpryca, włoskiej marki SIRMAN.
Lejek z tworzywa: Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Opcjonalnie: lejki ze stali nierdzewnej Ø16, 20, 26, 38 mm.
Lejek z tworzywa : Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Nadziewarka ręczna do wyrabiania wędlin i kiełbas
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 5 litrów to solidne narzędzie, które umożliwia wytwarzanie własnych kiełbas w prosty i efektywny sposób. Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8, łączy trwałość z najwyższymi standardami higieny, spełniając wszelkie potrzeby w branży spożywczej. Ta nadziewarka wyróżnia się wyjątkowymi cechami, takimi jak trwała konstrukcja, precyzyjne nadziewanie, oraz różnorodność lejków, co pozwala na produkcję kiełbas o różnych rozmiarach i smakach. Dzięki niej, proces przygotowywania własnych kiełbas staje się prostszy i bardziej efektywny.
Aplikator ręczny do mięsa na folie i siatkę.
fi-125
szerokość folii L-480
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą , tłokiem.
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 10 litrów to niezastąpione narzędzie w procesie wytwarzania kiełbas. Jej trwała konstrukcja wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8 spełnia najwyższe standardy higieny, gwarantując smak i jakość. Wyposażona w trwały układ przekładni ze stali hartowanej, dwie prędkości i 4 lejki ze stali nierdzewnej różnych średnic pozwalają na precyzyjne nadziewanie i dostosowanie rozmiarów kiełbas do swoich potrzeb.
Nadziewarka do kiełbas marki SIRMAN z obrotowym cylindrem.
Nadziewarka pionowa do kiełbas z obrotowym cylindrem.
Pojemność: 12 litrów.
Wymiary transportowe: 890 x 310 x 280 mm
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą, tłokiem.
Lejek do nadziewarki TALSA fi 30
Lejek z tworzywa: Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Opcjonalnie: lejki ze stali nierdzewnej Ø16, 20, 26, 38 mm.
Nadziewarka do kiełbas HENDI z serii Profi Line to urządzenie stworzone z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach wędlin. Z imponującą pojemnością użytkową wynoszącą 7 litrów, ta nadziewarka umożliwia wygodne i efektywne przygotowanie większej ilości kiełbas. Jest niezbędna zarówno w domowej kuchni, jak i w restauracjach, dla tych, którzy chcą samodzielnie tworzyć wędliny o wyjątkowym smaku.