Nóż do filetowania, elastyczne ostrze, 16cm

Nóż elastyczny z ostrzem o długości 16 cm, z wąską rączką. Nóż przeznaczony do filetowania.

Victorinox SWIBO - Profesjonalne noże z ergonomicznie zaprojektowanymi uchwytami. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem. Jasne żółte zabarwienie sprawia, że twoje noże są łatwe do zauważenia.

Poliamid, z którego wykonana jest rączka jest niezwykle wytrzymały i łączy w sobie doskonałą sztywność i wysoką udarność. To daje dobrą odporność na ścieranie i właściwości antypoślizgowe, może być sterylizowany w temperaturach do 110 ° C. Uchwyt rozszerza się dalej w kierunku ostrza, zapewniając dodatkowe bezpieczeństwo.

Najważniejsze cechy noża:

  • Ostrze o długości: 16 cm
  • Całkowita długość: 31 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, elastyczne i wąskie
  • Ostrze z ząbkami na grzbiecie
  • Rączka z poliamidu, higieniczna, antypoślizgowa, ergonomiczna
  • Przeznaczenie: nóż do filetowania, nóż szefa kuchni
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza

Dane techniczne:

Przeznaczenie: Nóż do filetowania
Rodzaj ostrza: Proste, wąskie, elastyczne z ząbkami na grzbiecie
Długość ostrza: 16 cm
Sterylizacja: max temperatura 110°C
5.8448.16

Opis

Giętkość ostrza
Elastyczne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
16

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: