43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż elastyczny z ostrzem o długości 16 cm, z wąską rączką. Nóż przeznaczony do filetowania.
Victorinox SWIBO - Profesjonalne noże z ergonomicznie zaprojektowanymi uchwytami. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem. Jasne żółte zabarwienie sprawia, że twoje noże są łatwe do zauważenia.
Poliamid, z którego wykonana jest rączka jest niezwykle wytrzymały i łączy w sobie doskonałą sztywność i wysoką udarność. To daje dobrą odporność na ścieranie i właściwości antypoślizgowe, może być sterylizowany w temperaturach do 110 ° C. Uchwyt rozszerza się dalej w kierunku ostrza, zapewniając dodatkowe bezpieczeństwo.
Przeznaczenie: | Nóż do filetowania |
Rodzaj ostrza: | Proste, wąskie, elastyczne z ząbkami na grzbiecie |
Długość ostrza: | 16 cm |
Sterylizacja: | max temperatura 110°C |
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż dzięki któremu filetowanie staje się łatwiejsze. Ostrze tego noża ma 15 cm długości i 2,2 mm szerokości.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski