109,47 zł brutto
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Elastyczny nóż do filetowania ryb, z wąskim ostrzem oraz rączką. Ostrze długie na 20 cm, wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Sprawdzi się w każdej restauracji, gastronomii i cateringu.
Seria Swibo to profesjonalne dedykowane noże firmy Victorinox, które posiadają ergonomicznie zaprojektowane rękojeści. Wszystkie są dostępne tylko w kolorze jasnym żółtym, co przekłada się na zwiększenie bezpieczeństwa pracy. Noże są lepiej widoczne i łatwiejsze do zauważenia. Ponad to, rączki wykonane z poliamidu są niezwykle wytrzymałe, łączą w sobie doskonałą sztywność oraz wysoką udarność. Dzięki temu dłoń operatora noża nie męczy się zbyt szybko. W tej wersji noża rączka jest węższa niż w innych modelach.
Noże można myć w zmywarce oraz sterylizować w maksymalnej temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Okrągłe ostrze z falistą krawędzią.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż dal pasjonatów wędkowania o długości 9cm. Idealny do filetowania ryb.
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do filetowania z uchwytem Pro-grip o długości ostrza 22 cm.
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.