59,67 zł brutto
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż z elastycznym ostrzem do filetowania ryb. Przeznaczony dla szefów kuchni, przemysłu rybnego a także dla indywidualnych odbiorców, amatorów dobrej kuchni, którzy cenią jakość i trwałość narzędzi. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Wąskie i elastyczne z ostro zakończonym czubkiem.
Szwajcarska jakość wykonania noży Victorinox z serii Swibo, potwierdzona długoletnią tradycją produkcji noży oficerskich oraz kuchennych.
Ergonomiczna rękojeść, została wykonana z poliamidu, który posiada wiele pożądanych cech. Jest to materiał bardzo wytrzymały i odporny na ścieranie. Doskonała sztywność a także wysoki stopień udarności sprawiają, że noże są trwałe nawet przez wiele lat użytkowania. W celu zwiększenia bezpieczeństwa użytkowania, wszystkie noże z serii Swibo są wyposażone w uchwyty w kolorze jasno żółtym. Zwiększa to znacząco widoczność noży w typowym dla przemysłu mięsnego środowisku pracy.
Noże można myć w zmywarce oraz sterylizować w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dal pasjonatów wędkowania o długości 9cm. Idealny do filetowania ryb.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej o długości 15,5 cm klingi.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Nóż do filetowania ryb o długości ostrza 18 cm co więcej ostrze jest elastyczne.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .