36,90 zł brutto
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Specjalny nóż do filetowania z elastycznym ostrzem oraz wygiętą głownią i ostrym czubkiem. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości, dostępne tylko o długości 20 cm. Nóż przeznaczony do użytku w gastronomii, w małych przetwórstwach mięsnych i rybnych a także w firmach cateringowych.
Nóż posiada ergonomiczną rączkę, wykonaną z poliamidu, który ma niezwykle właściwości. Jest przede wszystkim wytrzymały i odporny na ścieranie. Jego struktura sprawia, że posiada doskonałą sztywność i wysoką udarność, tzn, że dłoń operatora noża jest mniej narażona na szybkie zmęczenie. Wszystkie uchwyty noży z serii Swibo, są dostarczane tylko w kolorze jasno żółtym. Dzięki temu, noże są lepiej widoczne oraz łatwiej zauważalne dla użytkowników. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem.
Zastosowane materiały i szlifowane ostrze pozwalają na mycie noży w zmywarce a także na sterylizację maksymalnie do temperatury 110 stopni Celsjusza.
Opis
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Szeroki nóż do filetowania ryb o długości 21 cm ostrza ze stali nierdzewnej. Rączka tego noża wykonana jest z PP i TPE.
Nóż marki Morakniv przeznaczony do filetowania ryb o długości 15 cm i szerokości ostrza 1,8 mm. Twardość noża to 58 HRC.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż do filetowania ryb o długości ostrza 18 cm co więcej ostrze jest elastyczne.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Zagięty ku górze nóż do filetowania, giętki i o rozmiarze ostrza 154 mm.