Szeroki nóż Swibo do plastrowania

Nóż Swibo przeznaczony do plastrowania, najczęściej polecany jako nóż szefa kuchni. Ostrze posiada gładką powierzchnię i zaokrąglony czubek. Wykonany ze stali nierdzewnej najwyższej jakości oraz uchwyt z poliamidu.

Seria noży Victorinox Swibo to profesjonalne noże, które posiadają zaprojektowane ergonomiczne uchwyty w jasnym żółtym kolorze. Dzięki takiemu zabarwieniu, noże są łatwiejsze do zauważenia, co wpływa bezpośrednio na bezpieczeństwo i zdrowie użytkownika. Uchwyty są niezwykle wytrzymałe, sztywne ale też materiał, z którego są wykonane przekłada się na wysoką udarność. Praca z tymi nożami nie powoduje nagłego zmęczenia dłoni, przy krojeniu mięsa i trafieniu na twarde kości.

To wszystko daje dobrą odporność na ścieranie i właściwości antypoślizgowe. Nóż może być myty w zmywarce oraz sterylizowany w temperaturach do 110 stopni Celsjusza.

Najważniejsze cechy noża:

  • Dostępne długości ostrza: 25 cm
  • Długość całkowita noża: 40 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, gładkie
  • Czubek ostrza zaokrąglony
  • Uchwyt z poliamidu, higieniczny, antypoślizgowy, ergonomiczny
  • Przeznaczenie: nóż do plastrowania, szefa kuchni
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja w maksymalnej temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.8441.25

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
25

Zobacz także

11 innych produktów w tej samej kategorii: