Nóż szefa kuchni do plastrowania mięsa, SWIBO

Victorinox SWIBO - Profesjonalne noże z ergonomicznie zaprojektowanymi uchwytami. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem. Jasne żółte zabarwienie sprawia, że twoje noże są łatwe do zauważenia.

Poliamid, z którego wykonana jest rączka jest niezwykle wytrzymały i łączy w sobie doskonałą sztywność i wysoką udarność. To daje dobrą odporność na ścieranie i właściwości antypoślizgowe, może być sterylizowany w temperaturach do 110 ° C. Uchwyt rozszerza się dalej w kierunku ostrza, zapewniając dodatkowe bezpieczeństwo.

Najważniejsze cechy noża:

  • Długość ostrza: 25 cm.
  • Całkowita długość: 40 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, ryflowane, elastyczne
  • Uchwyt z poliamidu, ergonomiczny
  • Przeznaczenie: nóż szefa kuchni, nóż do plastrowania
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni
5.8444.25

Opis

Elastyczność ostrza
Elastyczne
Rodzaj ostrza
Ostrze ryflowane
Długość ostrza (cm)
25

11 innych produktów w tej samej kategorii: