-
Wyposażenie ubojni
add remove Poganiacze elektryczne i klepaki add removeAparaty ubojowe add removeBrzeszczoty add removeHaki rzeźnicze add removeKonfiskatory na odpady add removePaśniki add removePiły rozbiorowe add removePoidła dla bydła add removeSkórowaczki add removeZabawki dla świń add removeZnakowanie mięsa i zwierząt add remove
-
Przetwórstwo mięsne
add remove Kotleciarki (zmiękczacze) add removeMeble ze stali nierdzewnej add removeMieszadła, cedzaki, widły i łopaty add removeMieszałki do mięsa add removeNabieraki, dzbanki i pędzle add removeNadziewarki do kiełbas add removeNastrzykiwarki add removeOdbłanniarki i skórowaczki add removeOpakowania do żywności i etykiety add removePętelkownice add removePrasy do hamburgerów add removeWędzenie i parzenie add removeWilki i maszynki do mielenia mięsa add remove
-
Sklepy i stoiska mięsne
add remove Cenówki i przedmioty do reklamy add removeKotleciarki (zmiękczacze) add removeKrajalnice do wędlin i sera add removeMeble ze stali nierdzewnej add removeOpakowania do żywności i etykiety add removePiły do mięsa i kości add removePozostałe wyposażenie sklepu add removeWędzenie, parzenie add remove
-
Noże profesjonalne
add remove Akcesoria do noży add removeNoże kuchenne add removeNoże masarskie add removeNoże ubojowe add removeOstrzałki do noży add remove
-
Transport i magazynowanie
add remove Dyspensery na składniki add removePalety higieniczne, skrzyniopalety add removePlastikowe pojemniki magazynowe add removePojemniki i kontenery na kołach add removePojemniki izotermiczne add removeSkrzynki plastikowe add removeSzafy, półki, regały add removeUtrzymanie ruchu add removeWózki transportowe add removeWywrotnice add remove
-
BHP i ochrona
add remove Buty robocze add removeFartuchy ochronne add removeMaski ochronne add removeNakrycia głowy add removeOdzież robocza add removeProdukty wykrywalne add removeRękawice robocze add removeTablice cieni add removeWyposażenie szatni add remove
-
Higiena i sprzątanie
add remove Artykuły higieniczne add removeChemia profesjonalna add removeDozowniki add removeKosze na śmieci add removeMopy do podłogi add removeMyjki ciśnieniowe add removeMyjki do butów i fartuchów add removeMyjki przemysłowe add removeŚciągaczki do wody add removeSkrobaki add removeStacje do dezynfekcji add removeSterylizatory add removeSuszarki do rąk add removeSzczotki do sprzątania add removeSzufelki i zmiotki add removeUmywalki przemysłowe add removeWiadra metalowe i plastikowe add removeWózki do sprzątania add remove
-
Wyposażenie gastronomii
add remove Meble gastronomiczne add removeObróbka termiczna add removeObróbka wstępna i mechaniczna add removePakowanie próżniowe add removePodgrzewacze gastronomiczne add removeRoboty kuchenne add removeUrządzenia chłodnicze add removeWyposażenie baru i kawiarni add removeWyposażenie bufetu add removeWyposażenie cukierni add removeWyposażenie kuchni add removeWyposażenie pizzerii add removeWyposażenie zmywalni add removeZastawa gastronomiczna add remove
-
Urządzenia kontrolno-pomiarowe
add remove Pehametry add removePirometry na podczerwień add removeRejestratory temperatury add removeTermohigrometry add removeTermometry spożywcze add remove
- Producenci add remove
Nóż rzeźniczy do skórowania, ostrze 21cm, GIESSER 2105 21
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 210521.
Długość klingi: 21cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż rzeźniczy do skórowania ostrze 21 cm
Giesser przedstawia profesjonalny nóż rzeźniczy do skórowania z ostrzem o długości 21 cm, model 2105 21. To niezawodne narzędzie, wykonane z najwyższej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej próżniowo do twardości 56-57 stopni Rockwella. Ostrze tego noża zostało starannie wyprofilowane, lekko zakrzywione, co sprawia, że doskonale nadaje się do precyzyjnej pracy w zakresie skórowania.
Nóż wyróżnia się wyjątkowo polerowaną powierzchnią, która nie tylko zapewnia maksymalną odporność na rdzę, ale także utrzymuje długotrwałą ostrość tnącą. Ręczny szlif gwarantuje perfekcyjną ostrość tnącą, co sprawia, że nóż jest gotowy do wyjątkowo precyzyjnych zadań.
Standardowy uchwyt z tworzywa sztucznego wykonany jest z antypoślizgowego i przyjemnego w dotyku materiału TPE. Dobrze wyprofilowany nosek ochronny nie tylko zabezpiecza przed przypadkowym zsunięciem się dłoni, ale także zapewnia pewny chwyt, nawet w trudnych warunkach.
Plastikowy uchwyt jest zatwierdzony do kontaktu z żywnością, spełniając wszystkie normy określone w Rozporządzeniu (WE) nr 1935/2004 oraz Rozporządzeniu (UE) nr 10/2011. Noże Giesser, w tym model 2105 21, można bezpiecznie myć w zmywarce, jednak zalecamy ręczne czyszczenie w celu zachowania doskonałej ostrości tnącej.
Najważniejsze cechy noża:
- Długość ostrza 21 cm
- Całkowita długość: 35 cm
- Ostrze ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej
- Ostrze zakrzywione i twarde
- Rękojeść wykonana z TPE, ergonomiczna, antypoślizgowa
- Przeznaczenie: nóż do skórowania, dla zakładów przetwórstwa ryb i mięsa
- Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony
- Kod producenta: 2105 21
Nabądź teraz ten doskonały nóż rzeźniczy do skórowania i doświadcz precyzji oraz niezawodności noży Giesser! Skorzystaj z oferty w naszym sklepie.
Opis
- Elastyczność ostrza
- Sztywne
- Rodzaj ostrza
- Ostrze standardowe
- Długość ostrza (cm)
- 21
Specyficzne kody
- ean13
- 4010303012255
Zobacz także
82,41 zł brutto
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ A
82,41 zł brutto
Rączka z ostrzem do wykrawania żeberek typ B
31,98 zł brutto
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
356,70 zł brutto
Specjalistyczny nóż do usuwania rdzenia kręgowego.
43,05 zł brutto
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
16 innych produktów w tej samej kategorii:
35,67 zł brutto
Nóż rzeźniczy o lekko zakrzywionym ostrzu na końcu noża. Ostrze o długości 175 mm.
26 575,38 zł brutto
Bardzo lekkie urządzenie do ręcznej obróbki mięsa: wołowiny, cielęciny, baraniny, jagnięciny, koniny, wielbłądziny, drobiu i ryb.
91,02 zł brutto
Nóż rzeźniczy do skórowania, bardzo ostry.
Długość ostrza: 22cm
Długość całkowita: 36 cm
Oznaczenie: 2005 22
83,64 zł brutto
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 16.
Długość klingi: 16cm.
50,43 zł brutto
Nóż do skórowania z polipropylenową rękojeścią oraz ostrzem ze stali nierdzewnej.
107,01 zł brutto
Nóż masarski.
Ostrze proste 21 cm, 24 cm, 26 cm, 29 cm, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
93,48 zł brutto
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
170,97 zł brutto
Duży nóż rzeźniczy o długości ostrza 25 cm oraz grubości na poziomie 3,1 cm.
14 981,40 zł brutto
Nóż obrotowy do skórowania bydła, trzody, owiec i jagniąt.
Nóż w komplecie z wieszakiem i zestawem przyłączeniowym.
91,02 zł brutto
Nóż do jagnięciny
Ostrze 12 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
34,44 zł brutto
Nóż przeznaczony do oskórowywania mięsa z rękojeścią z polipropylenu oraz ostrzem ze stali nierdzewnej.
111,93 zł brutto
Nóż do skórowania, ostrze polerowane na wysoki połysk,
Długość ostrza 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35 cm.
Oznaczenie : 2105 wwl 21.
Dostępne kolory: czarny
93,48 zł brutto
Nóż do skórowania.
Ostrze wygięte 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
84,87 zł brutto
Nóż do skórowania.
Ostrze 12 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.