152,52 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż z ostrzem o długości 18 cm, niemieckiej marki Giesser. Wykonany ze stali chromowo-molibdenowej, hartowanej próżniowo do twardości 56-57 stopni w skali Rockwella. Wysoce wypolerowane ostrze jest zatopione w uchwycie wykonanym z TPE. Nóż jest bardzo higieniczny a dzięki dobrze wyprofilowanej i ergonomicznej rączce bardzo dobrze leży w dłoni. Ponad to, uchwyt posiada na swej powierzchni chropowatą strukturę i dzięki temu jest antypoślizgowy.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż dla wędkarzy do filetowania ryby o długości ostrza 10cm i całkowitej długości 214 mm. Jest on ząbkowany i elastyczny.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do filetowania z uchwytem Pro-grip o długości ostrza 22 cm.