72,57 zł brutto
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż niemieckiej marki Giesser przeznaczony do filetowania ryb. Polecany szczególnie dla pracowników przemysłu rybnego. Ostrze zakrzywione, wąskie i elastyczne. Wykonane ze stali chromowo-molibdenowej i wypolerowane na wysoki połysk w celu jeszcze lepszej ochrony przed rdzą a także zapewnienie lepszej trwałości ostrza.
Uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego TPE, przyjemnego w dotyku, z chropowatą strukturą na powierzchni, która sprawia lepsze przyleganie rękojeści do ręki. Nóż bardzo dobrze leży w dłoni, także dzięki ergonomicznej formie. Nosek zabezpiecza przed przypadkowym ześlizgnięciem się dłoni na krawędź ostrza noża.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż przygotowany do patroszenia ryb o długości 17,5 cm.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dla wędkarzy do filetowania ryby o długości ostrza 10cm i całkowitej długości 214 mm. Jest on ząbkowany i elastyczny.
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 22 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 36 cm.
Oznaczenie: 7365 22.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż do filetowania z uchwytem Pro-grip o długości ostrza 22 cm.