202,95 zł brutto
Nóż Thermohauser dwustronny ząbkowany i gładki ze stali nierdzewnej o długości ostrza: 31cm.
Nóż ze szlifem kulowym Polkars.
Oferujemy ostry nóż z prostym ostrzem, które zostało poddane szlifowi kulowemu. Ten precyzyjny nóż o długości 17,5 cm charakteryzuje się prostym ostrzem, które zostało specjalnie wyostrzone za pomocą szlifu kulowego.
Długość ostrza: | 175 mm |
Materiał ostrza: | Stal nierdzewna |
Twardość: | 55-59 HRC |
Rękojeść: | PP-Polipropylen |
Waga: | 92 g |
Kolor: | Czarny |
Typ rękojeści: | A |
Nóż Thermohauser dwustronny ząbkowany i gładki ze stali nierdzewnej o długości ostrza: 31cm.
Widelec do porcjowania Swiss Classic Victorinox to niezbędne narzędzie dla każdego kucharza. Jego optymalny rozstaw zębów umożliwia precyzyjne krojenie i porcjowanie mięsa.
Widelec płaski 15cm marki Victorinox w kolorze czerwonym.
Długość ostrza: 22 cm
Nóż do porcjowania mięsa, niezastąpiony w każdej kuchni.
Nóż o prostym szlifie ostrza o długości 31cm.
Nóż rzadziej ząbkowany o długości 26cm.
Nóż do sera z dwoma uchwytami, ryflowane ostrze 30 cm
Nóż czubaty typu drobna piłka o długości 21cm.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż dla szefa kuchni i dla pasjonatów gotowania. Ostrze tego noża osiąga 20cm długości. Rączka jest ergonomiczna i wykonana z Micarty.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do wszelakich zadań o niebywałej wytrzymałości i wygodzie.Ostrze noża osiąga 21 cm.
Nóż do patroszenia ryb o długości klingi 7cm oraz charakteryzującą sztywnością.
Wyjątkowy miecz do tortów szlifowany dwustronnie. Z szeroko rozstawionymi ząbkami i z drugiej stron drobną piłką. Długość 16 cm.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Profesjonalny nóż do filetowania o długości 20cm.