Nóż do steków i kotletów Swibo

Szwajcarskie noże marki Victorinox z serii Swibo, przeznaczone dla przemysłu mięsnego, masarni i rzeźni. Specjalistyczne narzędzia do krojenia steków, wykonane ze stali nierdzewnej wysokiej jakości.

Ergonomicznie zaprojektowana rękojeść, wykonana z tworzywa sztucznego, poliamidu, który posiada wiele pożądanych cech. Jest bardzo wytrzymały i posiada wysoki stopień udarności. Uchwyt jest odporny na uderzenia oraz na ścieranie. Ponad to, jest to materiał, którego łatwo utrzymać w czystości i higienie. Noże można myć w zmywarce oraz sterylizować w maksymalnej temperaturze wynoszącej 110 stopni Celsjusza.

Nie bez powodu wszystkie noże z serii Swibo posiadają uchwyty w kolorze jasno żółtym. Ma to na celu zwiększenie widoczności noży w środowisku pracy. Zabarwienie w tym kolorze jest łatwiej dostrzegalne na tle czerwonego mięsa.

Najważniejsze cechy noża:

  • Dostępne długości noża: 22 cm
  • Całkowita długość noża: 37 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, gładkie, zakrzywione, grube z poszerzoną końcówką
  • Rękojeść noża: poliamid, higieniczny, antypoślizgowy i ergonomiczny
  • Przeznaczenie: nóż do steków, dla przemysłu mięsnego, dla gastronomii
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.8435.22

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
22

11 innych produktów w tej samej kategorii: