151,29 zł brutto
Nóż do kotletów i steków.
Ostrze proste 31 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do steków.
Ostrze zakrzywione, sztywne, długość 22 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szwajcarskie noże marki Victorinox z serii Swibo, przeznaczone dla przemysłu mięsnego, masarni i rzeźni. Specjalistyczne narzędzia do krojenia steków, wykonane ze stali nierdzewnej wysokiej jakości.
Ergonomicznie zaprojektowana rękojeść, wykonana z tworzywa sztucznego, poliamidu, który posiada wiele pożądanych cech. Jest bardzo wytrzymały i posiada wysoki stopień udarności. Uchwyt jest odporny na uderzenia oraz na ścieranie. Ponad to, jest to materiał, którego łatwo utrzymać w czystości i higienie. Noże można myć w zmywarce oraz sterylizować w maksymalnej temperaturze wynoszącej 110 stopni Celsjusza.
Nie bez powodu wszystkie noże z serii Swibo posiadają uchwyty w kolorze jasno żółtym. Ma to na celu zwiększenie widoczności noży w środowisku pracy. Zabarwienie w tym kolorze jest łatwiej dostrzegalne na tle czerwonego mięsa.
Nóż do kotletów i steków.
Ostrze proste 31 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do steków.
Ostrze zakrzywione, sztywne, długość 26 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Okrągłe ostrze z falistą krawędzią, 30 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do krojenia kotletów i steków
Ostrze proste 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do steków.
Ostrze wygięte 26 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania
Ostrze proste, z kołowym szlifem 25 cm i 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze proste, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 3 cm falowane z czubkiem, 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ostrze zakrzywione 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze proste, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.