Nóż rzeźniczy prosty Victorinox Fibrox

Nóż polecany przede wszystkim dla rzeźni i masarni, nóż rzeźniczy prosty. Dostępny w 5 długościach.

Wykonany z najlepszych materiałów, ostrza ze stali nierdzewnej oraz rękojeści z poliamidu. Rączka posiada chropowatą strukturę, dzięki której jest antypoślizgowa i lepiej leży w dłoni. Profesjonalny nóż do oddzielania mięsa od kości i cięcia na kawałki. Nóż przeznaczony do wbijania się w mięso. Posiada ostry czubek. Popularny w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz innych zakładach spożywczych, w gastronomii używany przez szefów kuchni. Noże te cieszą się także ogromnym zainteresowaniem wśród kucharzy - amatorów ceniących wysokiej jakości narzędzi pracy.

Ostrze ze stali najwyższej jakości, szlifowane stożkowo na całej długości. Seria FIBROX firmy Victorinox to narzędzia wykonane przez profesjonalistów dla profesjonalistów.

Najważniejsze cechy produktu:

  • Dostępnych jest 5 długości noży: 12, 14, 16, 18, 20 cm
  • Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej
  • Rękojeść wykonana z poliamidu
  • Rączka antypoślizgowa, higieniczna i ergonomiczna
  • Przeznaczenie: nóż rzeźniczy, nóż do wbijania
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
5.5603.12

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
12
14
16
18
20

Specyficzne kody

ean13
7611160504807

16 innych produktów w tej samej kategorii: