86,10 zł brutto
Nóż masarski do jelit, ostrze zakrzywione nierdzewne, czubek plastikowy. Długość klingi:16 cm. Długość całkowita: 30 cm. Dostępne kolory: czarny.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż polecany przede wszystkim dla rzeźni i masarni, nóż rzeźniczy prosty. Dostępny w 5 długościach.
Wykonany z najlepszych materiałów, ostrza ze stali nierdzewnej oraz rękojeści z poliamidu. Rączka posiada chropowatą strukturę, dzięki której jest antypoślizgowa i lepiej leży w dłoni. Profesjonalny nóż do oddzielania mięsa od kości i cięcia na kawałki. Nóż przeznaczony do wbijania się w mięso. Posiada ostry czubek. Popularny w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz innych zakładach spożywczych, w gastronomii używany przez szefów kuchni. Noże te cieszą się także ogromnym zainteresowaniem wśród kucharzy - amatorów ceniących wysokiej jakości narzędzi pracy.
Ostrze ze stali najwyższej jakości, szlifowane stożkowo na całej długości. Seria FIBROX firmy Victorinox to narzędzia wykonane przez profesjonalistów dla profesjonalistów.
Opis
Specyficzne kody
Nóż masarski do jelit, ostrze zakrzywione nierdzewne, czubek plastikowy. Długość klingi:16 cm. Długość całkowita: 30 cm. Dostępne kolory: czarny.
Trybownik o zagiętym ostrzu o długości 12 cm z rączką Pro-Grip.
Rzeźniczy nóż o długości ostrza 15.5 cm oraz o połowicznej elastyczności.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do jagnięciny
Ostrze 12 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze stali nierdzewnej o długości ostrza 17,5 cm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione i wąskie, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, szerokie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Specjalistyczny nóż do rozcinania brzucha o długości ostrza 16cm.
Nóż idealnie przystosowany do obróbki królików o długości ostrza 14 cm.
Nóż sztywny i zakrzywiony z serii Frost o długości ostrza 20,5 cm.
Nóż prosty, sztywny o długości 20 cm oraz z gumową rękojeścią.