Profesjonalny nóż rzeźniczy z ochronną rączką Victorinox Fibrox

Ostrze o długości 16 cm, wykonane z najwyższej jakości stali nierdzewnej szlifowanej stożkowo na całej długości. Uchwyt (rączką) z poliamidu, antypoślizgowy, ergonomiczny i higieniczny.

Profesjonalny nóż do obróbki mięsa, oddzielania od kości i cięcia na kawałki. Przeznaczony nie tylko dla przemysłu mięsnego, rzeźni oraz masarni ale może być z powodzeniem użytkowany w sklepach mięsnych, spożywczych oraz w domach prywatnych. Doceniony przez szefów kuchni i branży HoReCa. Seria noży Fibrox jest skierowana do amatorów kuchni ceniących wysokiej jakości narzędzia pracy, które charakteryzuje żywotność i trwałość.

Rękojeść noża

Ergonomiczny uchwyt Safety Grip noża posiada wydłużony nosek, który chroni jeszcze bardziej użytkownika przed przypadkowym ześlizgnięciem się ręki na ostrze. Jest wykonany z poliamidu i posiada szorstką strukturę na całej powierzchni. Te cechy sprawiają, że nóż lepiej leży w dłoni i jest bezpieczniejszy w użytkowaniu.

Najważniejsze cechy noża:

  • Długość noża: 16 cm
  • Ostrze z najwyższej jakości stali nierdzewnej
  • Ostrze proste ze szpiczastym czubkiem
  • Rękojeść z poliamidu, higieniczna, antypoślizgowa i ergonomiczna
  • Przeznaczenie: nóż rzeźniczy, nóż masarski, dla przemysłu mięsnego, nóż szefa kuchni
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni
5.5603.16M

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
16

16 innych produktów w tej samej kategorii: