136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z długim noskiem
Ostrze sztywne 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wykonany z najwyższej jakości materiałów, nóż, przeznaczony dla przemysłu i branży mięsnej, rzeźni, masarni, zakładów spożywczych, branży HoReCa, a także dla użytkowników indywidualnych. Dla amatorów i miłośników dobrego gotowania, którzy cenią sobie jakość, trwałość i żywotność użytkowanych narzędzi.
Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej, szlifowanej na całej długości stożkowo, odpowiednio sztywne, wąskie i lekko zakrzywione ku górze.
Rączka z poliamidu z szorstką strukturą oraz noskiem ochronnym, dzięki któremu dłoń użytkownika jest jeszcze bardziej chroniona przed przypadkowym ześlizgnięciem się na ostrze noża. Dodatkowo, odpowiednio wyprofilowana rękojeść jest ergonomiczna i antypoślizgowa.
Opis
Specyficzne kody
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy
Ostrze proste 16 cm, 18 cm, 20 cm, 23 cm, 26 cm, 28 cm, 31cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze z ochronną rączką 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze proste 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18cm, 20cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ząbkowany nóż o długości 25cm ostrza oraz rękojeścią wykonaną z drewna korzenia tuji.
Thermohauser nóż ząbkowany o długości ostrza 31cm i szerokości 3,4cm.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż do plastrowania z kolekcji NO. 1 który idealnie nadaje się dla profesjonalistów i pasjonatów gotowania. Długość ostrza: 31cm.
Nóż z szerokim ostrzem od firmy Polkars ważący 90 g i mierzący 150 mm (ostrze).
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż do chleba o ząbkowanym ostrzu i 21 cm jego długości.
Do owoców i warzyw z miękką i twardą skórką
Wyprodukowana w Szwajcarii obieraczka z wyjątkowo ostrym ząbkowanym ostrzem
Ergonomiczna rękojeść ułatwiająca użytkowanie
Nóż do krojenia kotletów i steków
Ostrze proste 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Długość ostrza: 15 cm
Wygodny w użytkowaniu i poręczny mały nóż kuchenny.
Nóż dla profesjonalistów wykonany z najwyższej jakości materiałów takich jak stal chromo-molibdenowa oraz akryl w wyjątkowym pomarańczowym kolorze.
Nóż do plastrowania o długości całkowitej ok. 46cm zaś długość ostrza to 31 cm.
Nóż rzeźniczy
Ostrze sztywne 15, 18, 20 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż grubsza piłka o długości ostrza 26cm. Jednosieczny z dopasowanym do dłoni uchwytem.