Koła dociskowe do skórowaczek

Koła dociskowe do skórowaczek, dostępne w naszej ofercie, to nie tylko różne warianty twardości, ale także gwarancja wysokiej jakości wykonania. Każdy typ koła został starannie opracowany, aby sprostać różnorodnym wymaganiom przemysłu spożywczego. Zarówno koła miękkie, idealne do delikatnych mięs, jak i twarde, przeznaczone do bardziej zbitych produktów, zapewniają precyzyjne i skuteczne przetwarzanie mięsa. Koła średnio-twarde są doskonałe do obróbki wieprzowiny, natomiast koła średnio miękkie charakteryzują się uniwersalnością zastosowania.

Nasze koła dociskowe wykonane są z trwałego tworzywa, które jest odporne na uszkodzenia mechaniczne. Dzięki temu zapewniają nie tylko skuteczną pracę, ale także długotrwałą żywotność. Bez względu na specyfikę przetwarzanych produktów, oferujemy kompleksowe rozwiązania, które poprawią wydajność i efektywność procesów skórowania.

Koła pasują do skórowaczek:

  • Maja
  • Townsend 1
  • Townsend 2
  • Weber
  • Weber Ø 240 mm
  • Grasselli, Nock

KS-MY.T

Zobacz także

7 innych produktów w tej samej kategorii: