43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany sieciowym, dwufazowym, zmiennym prądem elektrycznym, wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, doskonały do przygotowywania i podgrzewania mięsa na kebab lub mięsa na gyrosa.
Ruch obrotowy opiekanego mięsa (tj. walca mięsa) zapewnia elektryczny zespół napędowy, umiejscowiony w podstawie opiekacza. Silnik elektryczny zaopatrzono w stosowny przełącznik, który pozwala na obrotowy ruch umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
Maks. waga mięsa: | 30 kg |
Maks. wysokość mięsa: | 460 mm |
Powierzchnie odblaskowe (cegły ceramiczne): | 4 |
Powierzchnie odblaskowe 4: | 4 |
Miejsce do ładowania (szer. x gł.): | 620 x 760 mm |
Podłączenie urządzenia: | 5,2 kW / 400 V/230 V / 2/N/PE/ ~ 50Hz |
Wysokość urządzenia: | 840 mm |
Moc: | 5,2 kW |
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Stalka, musak DICK Combi, z dwiema wersjami szlifu : 2 strony szlif szafirowy, 2 strony szlif polerski, kwadratowa 30 cm.
Fartuch z poliuretanu ze standardowym zawieszeniem na szyję. Dostępny w kolorze żółtym, niebieskim i białym. Wymiar 90x120cm (szer x wys).
Metkownica w komplecie z igłą ze stali nierdzewnej do zakładnia etykiet na produkty spożywcze.
Worki na skrzynki do mięsa, wędlin, kiełbas i innych produktów spożywczych - z atestem.
Grubość materiału 8 mic
Kolor biały(transparentny) lub niebieski.
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Włosie: średnio twarde
Większość modeli dostępnych w 5 kolorach, pomagają w segregacji obszaru roboczego oraz przestrzeganiu HACCP.
Ergo Steel III to niezwykle przydatne urządzenie w hali produkcyjnej. W trakcie codziennego użytkowania, gdy nóż traci swoją ostrość, operator może błyskawicznie przeciągnąć ostrze przez pręty Ergo Steel III. Zamontowany pod każdym z prętów zamknięty mechanizm sprężynowy zapewnia idealnie ostre ostrze i odpowiednie naprężenie pomiędzy ostrzonym nożem a prętami. Ergo Steel III równocześnie wyrównuje obydwie krawędzie ostrza, pozwalając uzyskać doskonały efekt w zaledwie kilka sekund.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 20 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Wykonane ze stali ocynkowanej. Dostępne małe i duże. Opakowanie 50 szt.
Wymiary:
Cena nie zawiera metalowej podstawki.
Wymiary: 70x105 mm; 55x90 mm
Worki vacuum do pakowania próżniowego żywności: mięsa, warzyw i owoców.
Ilość sztuk w opakowaniu 1000 szt.
Stojak reklamowy kredowy dwustronny wykonany z sosny syberyjskiej. Zastosowanie dla restauracji,hotelu czy punktu gastronomicznego.
Szeroka ściągaczka do podłogi do montażu na kij. Ultra higieniczny z zaokrąglonymi rogami i bez rowków i zakamarków. Pióro ściągacza wykonane z termoplastycznej gumy TPE. Niezwykle skuteczny przy czyszczeniu podłóg i innych dużych powierzchni. Kij do ściągaczki dostępny osobno.
Szerokość pióra: 700 mm.
Polipropylenowy ściągacz na styl z podwójnym, wymiennym piórem. Świetnie nada się w przemyśle gastronomicznym. Znajdzie zastosowanie w dokładnym usuwaniu wody oraz resztek produktów z płaskich powierzchni. Kij do ściągaczki dostępny osobno.
Szerokość pióra: 505 mm.
Zarękawki foliowe jednorazowe. Kolor niebieski i biały PE100. Opakowanie 100 szt.
Taca 10L z system ochrony dłoni.
Noże i sitka wysokiej jakości wykonane przez Lumbeck & Wolter
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Jedna z 3 wersji zgrzewarek Sigillatrici.
Prasa o średnicy formy 100 mm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Syntetyczny, biodegradowalny, wysokowydajny zmywacz rdzy z certyfikatem dopuszczającym do kontaktu z żywnością (NSF-H1).
poj. 400 ml
Do uszczelniania połączeń w zastosowaniach związanych z żywnością oraz wodą pitną. Spełnia wymagania norm NSF/ANSI Standard 51.
Nóż do kebaba, ostrze elastyczne, matowe polerowane, szeroki kształt, długość ostrza 45 cm.
Długość całkowita z rączką : 59 cm.
Dostępne kolory: czarny.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 81 cm i ciężarze do 120 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 47 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz pionowy, wsad 120 kg, gyros gazowy.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 43 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości do 34 cm i ciężarze do 15 kg.
Kebab gazowy HENDI Profi Line to profesjonalne narzędzie dla pasjonatów kulinariów. Z trzema palnikami o łącznej mocy 9,75 kW, szeroką powierzchnią grzewczą i regulacją odległości rożna, zapewnia szybkie i równomierne pieczenie mięsa. Silnik o mocy 16,7 W/230 V u góry z możliwością zmiany kierunku obrotów oraz solidna konstrukcja ze stali nierdzewnej gwarantują wydajność i trwałość. Mobilność i elastyczność zapewnia możliwość pracy na gaz ziemny lub butlowy. Zawór bezpieczeństwa, osłony termiczne i niewielka waga (25 kg) sprawiają, że jest to niezastąpiony sprzęt do przygotowywania smacznych potraw mięsnych. Kompaktowe wymiary (550x700x(H)960 mm) sprawiają, że doskonale wpisuje się w różne przestrzenie kuchenne.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.