7 812,96 zł brutto
Opiekacz pionowy, wsad 120 kg, gyros gazowy.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Wykonany głównie z wysokiej jakości, nierdzewnej stali szlachetnej, a także z nowoczesnych i wytrzymałych tworzyw sztucznych oraz innych, odpornych na działanie korozji metali i stopów, zasilany trójfazowym, zmiennym prądem elektrycznym, wolnostojący opiekacz pionowy do mięsa, z ceramicznym elementem grzewczym. Potis CE3, jest doskonały do przygotowywania i podgrzewania mięsa kebabowego lub mięsa na gyrosa, czy też grilla.
Ruch obrotowy opiekanego mięsa (tj. walca) zapewnia elektryczny zespół napędowy, znajdujący się u góry urządzenia/opiekacza. Silnik elektryczny został zaopatrzono w stosowny przełącznik, pozwalający na ruch obrotowy umieszczonego mięsa w obu kierunkach.
Miejsce ładowania bez ośmiokątnej miski na tłuszcz (szer. x gł.): | 530 x 550 mm |
Wysokość urządzenia z silnikiem: | 920 mm |
Podłączenie urządzenia: | 5,7 kW / 400 V/230 V / 3/N/PE / ~50 Hz |
Powierzchnie odbłyśników: | 195 x 510 mm |
Maks. waga mięsa: | 40 kg |
Maks. wysokość mięsa: | 510 mm |
Elementy grzejne: | 3 |
Miejsce ładowania z ośmiokątną tacą na tłuszcz (szer. x gł.): | 550 x 740 mm |
Przyłącze urządzenia N | - |
Przyłącze urządzenia S | - |
Moc: | 5,7 kW |
Opiekacz pionowy, wsad 120 kg, gyros gazowy.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 62 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 70 cm i ciężarze do 50 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 47 cm i ciężarze do 30 kg.
Kebab gazowy HENDI Profi Line o mocy 12 kW to niezawodne narzędzie dla miłośników kulinariów. Z czterema palnikami oferującymi łączną moc 12 kW, szeroką powierzchnią grzewczą i innowacyjnym silnikiem z możliwością zmiany kierunku obrotów, ten grill zapewnia szybkie i równomierne pieczenie mięsa. Z imponującą długością rożna, obszernym wsadem mięsa oraz praktyczną tacą na tłuszcz, ten kebab gazowy dostarcza wyjątkowe doznania smakowe i stanowi idealne narzędzie do eksperymentowania w kuchni.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 81 cm i ciężarze do 120 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 82 cm i ciężarze do 80 kg.
HENDI Profi Line to wydajny i solidny grill do kebabu, stworzony z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach kulinariów. Ten urządzenie gastronomiczne posiada wiele cech i zalet, które uczynią przygotowywanie pysznych dan dań jeszcze bardziej komfortowym.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 43 cm i ciężarze do 30 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Pionowy opiekacz gazowy do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości do 45 cm i ciężarze do 40 kg.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
Podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Kebab gazowy HENDI Profi Line to profesjonalne narzędzie dla pasjonatów kulinariów. Z trzema palnikami o łącznej mocy 9,75 kW, szeroką powierzchnią grzewczą i regulacją odległości rożna, zapewnia szybkie i równomierne pieczenie mięsa. Silnik o mocy 16,7 W/230 V u góry z możliwością zmiany kierunku obrotów oraz solidna konstrukcja ze stali nierdzewnej gwarantują wydajność i trwałość. Mobilność i elastyczność zapewnia możliwość pracy na gaz ziemny lub butlowy. Zawór bezpieczeństwa, osłony termiczne i niewielka waga (25 kg) sprawiają, że jest to niezastąpiony sprzęt do przygotowywania smacznych potraw mięsnych. Kompaktowe wymiary (550x700x(H)960 mm) sprawiają, że doskonale wpisuje się w różne przestrzenie kuchenne.
Grill kebabowy HENDI Profi Line to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i restauracji, oferujący nie tylko doskonałe parametry, ale także trwałość i jakość spełniającą najwyższe standardy branżowe.