- Wyprzedaż!
322,26 zł brutto
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Doskonale wyposażony do pomiaru pH w cieczach: uniwersalny przyrząd do pomiaru pH/temperatury testo 206-pH1 jest wyposażony w innowacyjną technologię sondy. Szczególnie nadaje się do stosowania w sektorze spożywczym.
Wartość pH i temperatura to kluczowe parametry gwarantujące jakość produktów w sektorze spożywczym, kosmetycznym, sanitarnym, HVAC itp. Za pomocą przyrządu do pomiaru temperatury pH testo 206-pH1 możesz niezawodnie mierzyć temperaturę i wartość pH w cieczach (np. woda pitna lub woda grzewcza), a nawet w mediach lepko-plastycznych.
Przyrząd do pomiaru temperatury i pH testo 206-pH1 oferuje następujące funkcje:
Jako akcesoria opcjonalne polecamy również butelki dozujące do kalibracji, które służą do kalibracji sondy. Alternatywnie możesz zamówić zestaw startowy testo 206-pH1, który zawiera kalibracyjne butelki dozujące.
Testo 206-pH1 przyrząd do pomiaru temperatury pH, głowica sondy pH1 do cieczy, zaw. nasadka do przechowywania z żelem, TopSafe i uchwyt do paska/ścienny.
pH - elektroda | |
---|---|
Zakres pomiarowy |
0 do 14 pH |
Dokładność |
±0,02 pH |
Rozdzielczość |
0,01 pH |
Ogólne dane techniczne | |
---|---|
Waga |
69 g |
Wymiary |
197 x 33 x 20 mm ((LxWxH)) 110 x 33 x 20 (without probe and TopSafe) |
Temperatura pracy |
0 do +60 °C |
Materiał obudowy |
Tworzywo sztuczne (ABS) |
Klasa zabezpieczenia |
IP68 |
Kolor produktu |
biały |
Dopuszczenia |
CE 2014/30/EU |
Długość próbnika |
3,5 mm 35 mm |
Średnica sondy |
15 mm |
Typ baterii |
1 x bateria guzikowa (CR 2032) |
Żywotność baterii |
80 godz (Auto Off 10 min) |
Wyświetlacz |
LCD |
Rozmiar wyświetlacza |
2-liniowy wyświetlacz |
Liczba kanałów |
2-kanałowy |
Szybkość pomiaru |
2 pomiarów na sekundę |
Kompensacja temperatury |
Automatyczna |
Temperatura składowania |
-20 do +70 °C |
Pomiar temperatury - NTC | |
---|---|
Zakres pomiarowy |
0 do +60 °C (krótkotrwałe do +80 °C) |
Dokładność |
±0,4 °C |
Rozdzielczość |
0,1 °C |
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 206pH2 .
Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
Roztwory buforowe 7,00 w butelce z dozownikiem (250 ml) do pehametru.
Przyrząd pomiarowy, końcówka sondy do pomiaru poziomu pH w substancjach lepkich, zbiornik z żelem do przechowywania, roztwór buforowy pH4+7 250ml, futerał TopSafe uchwyt ścienny/do paska i walizka aluminiowa.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 205.
Końcówka do przechowywania Testo 206 wypełniona żelem KCI.
Roztwory buforowe 4,01 w butelce z dozownikiem (250 ml) do pehametru.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Zapasowa sonda do pomiaru pH do urządzeń Testo 206pH1.