- Wyprzedaż!
322,26 zł brutto
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Testo 831 – pirometr, z uchwytem, baterią, instrukcją obsługi oraz certyfikatem kalibracji fabrycznej (punkty pomiarowe: -20 do +80 °C).
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Termometr na podczerwień testo 831 pozwala na przeprowadzanie szybkich i precyzyjnych pomiarów temperatury całych palet żywności oraz mniejszych produktów na odległość. Idealny do sprawdzania temperatury przychodzących towarów oraz do stosowania w produkcji żywności.
Kontrola temperatury nigdy nie była łatwiejsza: termometr na podczerwień testo 831 szybko i dokładnie mierzy temperaturę powierzchni pojedynczych produktów lub całych palet towarów.
Ergonomiczna konstrukcja testo 831, najnowocześniejsza technologia i wiele funkcji sprawiają, że jest to idealne narzędzie do użytku w sektorze spożywczym. Łatwy w użyciu termometr do żywności zapewnia szybkie i dokładne odczyty oraz pozwala zaoszczędzić czas. Wyjątkowe funkcje i korzyści obejmują:
Testo 831 - Termometr na podczerwień, uchwyt do paska, baterie i certyfikat kalibracji.
Ogólne dane techniczne | |
---|---|
Waga | 200 g |
Wymiary | 190 x 75 x 38 mm |
Temperatura pracy | -20 do +50 °C |
Klasa zabezpieczenia | IP30 |
Szybkość pomiaru | 0.5 sec. |
Typ baterii | Bateria alkaliczna (9 V, 6F22) |
Żywotność baterii | 15 h |
Wyświetlacz | LCD |
Podświetlenie wyświetlacza | illuminated |
Temperatura składowania | -40 do +70 °C |
Temperatura - podczerwień | |
---|---|
Zakres pomiarowy | -30 do +210 °C |
Dokładność | ±1,5 °C lub ±1,5 % mierz.wart. (-20 do +210 °C) ±2 °C lub ±2 % mierz.wart. (pozostały zakres) |
Rozdzielczość w podczerwieni | 0,1 °C |
Termometr spożywczy testo 103 ma niewiele ponad 11 cm, dzięki czemu jest najmniejszym składanym termometrem do żywności w swojej klasie.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Wodoodporny termometr do żywności testo 104 charakteryzuje się wytrzymałym, metalowym mechanizmem składania sondy, pokrytą gumą, antypoślizgową powłoką rękojeści oraz precyzyjnym, stabilnym sensorem temperatury. Idealny termometr HACCP do kontroli bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym.
Miernik do pomiaru temperatury - zakres pomiarowy od -50 do +300°C. Zgodny z HACCP oraz normą EN (IP67). Wodoodporny termometr do żywności.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Termometr spożywczy testo 105 zapewnia kontrolę produktu i bezpieczeństwo żywności. Duży podświetlany wyświetlacz gwarantuje czytelność danych pomiarowych, nawet przy słabym oświetleniu. Sonda do żywności mrożonej.
Szybki, dokładny przyrząd do pomiaru temperatury testo 926 - dla sektora spożywczego. Opcjonalny futerał ochronny TopSafe czyni przyrząd odpornym na zabrudzenia i dzięki temu jest on idealny do zastosowań w wielkich kuchniach, hotelach, restauracjach i w przemyśle spożywczym.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Wytrzymały przyrząd do pomiaru pH/°C w żywności z automatyczną kompensacją temperatury. Końcówka pomiarowa może być wymieniana przez użytkownika. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" z przemysłu spożywczego i farmaceutycznego.
Przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce...
Kompaktowy miernik do badania temperatury i pH w cieczach i produktach półstałych/lepkich.
Przyrząd pomiarowy, końcówka sondy do pomiaru poziomu pH w substancjach lepkich, zbiornik z żelem do przechowywania, roztwór buforowy pH4+7 250ml, futerał TopSafe uchwyt ścienny/do paska i walizka aluminiowa.
Termometr spożywczy testo 106 zestaw, to praktyczny i wiarygodny przyrząd pomiarowy. Termometr z sondą testo 106, spełniający normę EN 13485 i HACCAP jest nieodzownym miernikiem do kontroli bezpieczeństwa żywności.
Termometr testo 106 – praktyczny i wiarygodny pomiar temperatury produktów spożywczych podczas produkcji, transportu i odbioru towaru. To niezawodne narzędzie pomiarowe, nieodzowne w kuchniach przemysłowych, restauracjach, supermarketach.
Kompaktowy termometr na podczerwień (80 mm) dopasowany do każdej kieszeni.
Mały termometr na podczerwień, futerał TopSafe i bateria.
Zestaw testo 174T do rejestracji temperatury, 1-kanał wewn., interfejs USB do programowania i odczytywania danych z rejestratora, uchwyt ścienny, bateria litowa (2 x CR 2032), protokół kalibracyjny.
Rejestrator temperatury testo 174T to idealne narzędzie w trakcie transportu. Wystarczy umieścić w pobliżu towarów, np. w kontenerach czy chłodniach, a rejestrator danych w sposób ciągły, bezpieczny i nie rzucający się w oczy monitoruje temperaturę. Darmowe oprogramowanie testo ComSoft 174 pozwala na szybkie programowanie rejestratora i łatwe analizy.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC +pojemnościowy sensor wilgotności.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z wewnętrznym czujnikiem NTC + pojemnościowy sensor wilgotności.
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2 – T1 pozwala na monitorowanie temperatury w pomieszczeniach magazynowych i halach produkcyjnych. Wartości temperatury mierzone za pomocą wbudowanego sensora są niezawodnie zapisywane w rejestratorze i przekazywane przez sieć WiFi bezpośrednio do Chmury Testo.
System rejestratorów danych testo Saveris 2 jest nowoczesnym rozwiązaniem do monitorowania temperatury i wilgotności pomieszczeń magazynowych i produkcyjnych.
Konfiguracja systemu jest bardzo prosta i może być przeprowadzona za pośrednictwem przeglądarki lub aplikacji mobilnej testo Saveris 2.
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2-T3 dla zewnętrznych sond termoparowych, pozwala na monitorowanie temperatury w lodówkach, chłodniach, magazynach , halach produkcyjnych lub procesach technologicznych.
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2–H1 pozwala na monitorowanie wilgotności i temperatury w lodówkach chłodniach, halach produkcyjnych i magazynach. Wartości temperatury i wilgotności mierzone za pomocą wbudowanego czujnika są zapisywane, w rejestratorze i przekazywane przez sieć WiFi użytkownika bezpośrednio do Chmury Testo.
System rejestratorów danych testo Saveris 2 jest nowoczesnym rozwiązaniem do monitorowania temperatury i wilgotności pomieszczeń magazynowych i produkcyjnych.
Konfiguracja systemu jest bardzo prosta i może być przeprowadzona za pośrednictwem przeglądarki lub aplikacji mobilnej testo Saveris 2.
2-kanałowy rejestrator temperatury i wilgotności z zewn. czujnikiem wilgotności (NTC/ pojemnościowy sensor wilgotności)
Termohigrometr testo 608-H1 do ciągłych pomiarów temperatury i wilgotności względnej powietrza. Z testo 608-H1 temperatura i wilgotność są zawsze pod kontrolą.
Termohigrometr testo 608-H2, wilgotność/punkt rosy/temperatura, z alarmem LED, baterią i protokołem kalibracyjnym.
Higrometr testo 623 z funkcją historii wartości pomiarowych, zawiera protokół kalibracyjny
Testo 622 - termohigrometr z pomiarem ciśnienia wraz z protokołem kalibracyjnym i bateriami. Testo 622 mierzy wilg. wzg. i temperaturę oraz dodatkowo ciśnienie. Duży, czytelny wyświetlacz wskazuje aktualne wartości pomiarowe, jak również datę i godzinę.
Bezstykowy pomiar temperatury powierzchni, idealne rozwiązanie dla branży spożywczej.
Testo 826-T4, termometr 2 w 1 z celownikiem laserowym i alarmem, futerał TopSafe, uchwyt ścienny/do paska, końcówka ochronna i świderek do żywności zamrożonej.
Testo 826-T4, termometr 2 w 1 z celownikiem laserowym i alarmem, futerał TopSafe, uchwyt ścienny/do paska, końcówka ochronna i świderek do żywności zamrożonej.
Kontrola jakości dostaw, produkcja, przetwarzanie i magazynowanie żywności - pirometr testo 104 -IR dzięki szybkiemu pomiarowi temperatury na podczerwień , umożliwia kontrolę bezpieczeństwa żywności w przemyśle spożywczym i sektorze gastronomicznym.
Termometr kuchenny bezdotykowy marki HENDI to niezastąpione narzędzie dla pasjonatów gotowania i profesjonalnych kucharzy. Jego funkcje, takie jak bezdotykowy pomiar, funkcja HOLD, automatyczne wyłączanie oraz szybki czas reakcji, sprawiają, że jest wygodny w użyciu i precyzyjny.
Bezstykowy pomiar temperatury powierzchni, idealne rozwiązanie dla branży spożywczej.