43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Forma do Casarecce / Strozzapreti 8,8 mm.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek do transportu pojemników i skrzynek EURO. Przeznaczony dla zakładów przetwórstwa spożywczego, mięsnego i rybnego. Wykonany ze stali nierdzewnej na kółkach z poliamidu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wykonane z polipropylenu. Pojemność ok.177 ml.
Wymiar zew. 68 x 190 x (h)40mm
Wymiar łyżki 57 x 102 x (h)32mm
Dostępne kolory: niebieski, biały , czerwony, zielony, żółty.
Plastikowa skrobaczka ręczna do usuwania odpornego brudu z różnych powierzchni.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Worki na skrzynki do mięsa, wędlin, kiełbas i innych produktów spożywczych - z atestem.
Grubość materiału 8 mic
Kolor biały(transparentny) lub niebieski.
Skutecznie niszczy bakterie, drożdże oraz pleśnie
Mydła w płynie są roztworami delikatnych substancji myjących zawierających dodatki wspomagające działanie myjące oraz nadające specjalne właściwości kosmetyczne.
Zestaw zawiera :
1. Kij z przelotem na wodę, teleskopowy 1615-2780 mm, Ø: 32 mm, aluminium - indeks 2973Q3
króciec do węża na 1/2” – 3/4”
2. Ściągaczka do skroplin 400 mm - indeks 77163
3. Zbiornik na skropliny - indeks 11005
Wymiary: 330mm x 190mm x 100mm
Pojemność: 1,0 l
Użycie: Przenoszenie składników
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Cena za parę.
W opakowaniu zbiorczym znajduje się 12 par.
Zestaw testo 174T do rejestracji temperatury, 1-kanał wewn., interfejs USB do programowania i odczytywania danych z rejestratora, uchwyt ścienny, bateria litowa (2 x CR 2032), protokół kalibracyjny.
Bezprzewodowy rejestrator danych WiFi testo Saveris 2–H1 pozwala na monitorowanie wilgotności i temperatury w lodówkach chłodniach, halach produkcyjnych i magazynach. Wartości temperatury i wilgotności mierzone za pomocą wbudowanego czujnika są zapisywane, w rejestratorze i przekazywane przez sieć WiFi użytkownika bezpośrednio do Chmury Testo.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Jedna z 3 wersji zgrzewarek Sigillatrici.
Zgrzewarka foliowa do plastikowych tacek.
Prasa o średnicy formy 100 mm.
Solidny stół wykonany ze stali nierdzewnej, gr.2 mm. Możliwe wykonanie stołu z innej grubości stali.
Podstawa na kołach wzmocniona.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Forma do Gnocchetti sardi 19,5 mm
Forma do Linguine 3x1,6 mm
Forma do robienia Spaghetti 2,1 mm.
Forma do robienia Spaghetti 1,7 mm.
Forma do robienia Tagliatelle 4,5 mm.
Forma do robienia Spaghetti 1,5 mm.
Matryca Ø 70 mm.
Forma do robienia Spaghetti 1,1 mm.
Matryca Ø 70 mm.
Szerokość: 4 mm
Forma do Fusilli 7 mm
Forma do robienia Tagliatelle 10 mm.
Szerokość wałka: 420 mm
Nóż do cięcia makaronu widoczny na zdjęciu do kupienia osobno.
Forma do robienia Cannelloni 25 mm.
Szerokość wałka: 250 mm
Wałkownica bez noża do cięcia makaronu. Nóż do kupienia osobno.
Matryca do makaronu do Sfoglia 135mm Bartscher, 101983
Forma do robienia Pappardelle 12 mm.
Matryca do makaronu do Bigoli Ø3mm Bartscher, 101985