43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż masarski trybownik marki DICK to doskonałe narzędzie dla profesjonalnych masarzy i kucharzy. Wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej, posiada polerowane, laserowo wykonane ostrze, które zapewnia precyzyjne i skuteczne cięcie. Higieniczne połączenie ostrza z rękojeścią gwarantuje łatwe czyszczenie i utrzymanie odpowiednich standardów sanitarnych.
Nóż jest wyposażony w szerokie miejsce na kciuk, co pozwala na pewny i komfortowy chwyt, redukując ryzyko wypadnięcia podczas pracy. Rękojeść w kolorze czerwonym, czarnym, niebieskim lub żółtym została zaprojektowana tak, aby zapewnić bezpieczne, trwałe, ergonomiczne i nieślizgające się użytkowanie.
Ten elastyczny nóż masarski DICK to niezbędne narzędzie w każdej profesjonalnej kuchni, które zapewnia nie tylko doskonałą funkcjonalność, ale również wygodę i pewność podczas precyzyjnych cięć mięsa i innych składników.
Nóż masarski trybownik DICK to uniwersalny nóż, który sprawdzi się w wielu zadaniach, takich jak:
Seria: | ErgoGrip |
Długość ostrza: | 150 mm |
Szerokość: | 6,46 cm |
Wysokość: | 3,84 cm |
Długość całkowita: | 28,06 cm |
Rodzaj ostrza: | elastyczne |
Waga: | 0,11 kg |
Materiał: | Stal nierdzewna |
Odkryj niezrównaną ergonomię i ostrość naszych noży rzeźniczych z serii ErgoGrip. Szukasz niezawodnego i solidnego noża rzeźniczego na co dzień? Niezależnie od tego, czy pracujesz w przemyśle, rzemiośle czy w domowym uboju, nasze noże ErgoGrip zapewniają absolutną higienę i najwyższą jakość profesjonalną, gwarantując pracę bez zmęczenia. Wykonane z najwyższą precyzją, używamy wyłącznie wysokiej jakości stopów nożowych (X55CrMo14) zarówno dla ostrza, jak i rękojeści.
Twardość ostrza wynosząca 56° HRC znacznie zmniejsza zużycie materiału i zapewnia długą żywotność krawędzi tnącej. Pożegnaj częste ostrzenie. Nasz specjalny proces hartowania pozwala na indywidualne hartowanie i kontrolę każdego ostrza, dając optymalne wyniki pod względem twardości i struktury. Krawędź tnąca zostaje poddana wykończeniu polerowania: jeszcze ostrzejsza, jeszcze szybsza, jeszcze lepsza – także dzięki geometrii noża i ostrza. Dzięki zawsze ostrym nożom zaoszczędzisz materiał i czas, zwiększysz wydajność i zmniejszysz ryzyko wypadków dzięki pracy bez zmęczenia i oszczędzaniu energii.
Dzięki polerowanej powierzchni mniej zanieczyszczeń przylega do ostrza, co sprawia, że jest ono odporne na korozję i łatwiejsze do czyszczenia. Nie ma szczeliny między ostrzem a rękojeścią, a rękojeść nie wchłania tłuszczu ani brudu. Ponadto jest łatwa do czyszczenia oraz odporna na ciepło, wstrząsy i ścieranie. Seria obejmuje różne kolory rękojeści dla różnych obszarów lub celów użytkowania. Kodowanie kolorów dodatkowo poprawia i ułatwia higienę. To tylko jeden z powodów, dla których noże zostały uhonorowane amerykańskim certyfikatem NSF za higienę i jakość.
Dla Twojego bezpieczeństwa, rękojeść jest wyprofilowana z dodatkowym szerokim oparciem dla kciuka oraz wyraźną ochroną przed otarciami palców, a tył ostrza jest zaokrąglony. Ochrona palców na rękojeści zapobiega przypadkowemu zsunięciu się ręki i kontaktowi z ostrzem noża. Wyprofilowany kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie leży i nie ślizga się w dłoni, co pozwala na precyzyjne prowadzenie i zwiększa efektywność.
Seria ErgoGrip oferuje odpowiedni nóż dla niemal wszystkich zadań, które napotkasz w przemyśle i rzemiośle. Seria obejmuje 39 różnych kształtów ostrzy, nie wliczając różnych długości ostrzy dla danego kształtu i różnych kolorów rękojeści. Jeśli szukasz specjalnego noża, z pewnością znajdziesz go tutaj.
Opis
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Ergo Steel III to niezwykle przydatne urządzenie w hali produkcyjnej. W trakcie codziennego użytkowania, gdy nóż traci swoją ostrość, operator może błyskawicznie przeciągnąć ostrze przez pręty Ergo Steel III. Zamontowany pod każdym z prętów zamknięty mechanizm sprężynowy zapewnia idealnie ostre ostrze i odpowiednie naprężenie pomiędzy ostrzonym nożem a prętami. Ergo Steel III równocześnie wyrównuje obydwie krawędzie ostrza, pozwalając uzyskać doskonały efekt w zaledwie kilka sekund.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik prosty 16 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Krótki trybownik o długości ostrza 125 mm.
Trybownik o wąskiej budowie oraz półelastycznym ostrzu o długości 9,5 cm.
Nóż bardzo podobny do modelu CB6S-G jednakże posiada profilowaną rączkę. Ma on 285 mm długości oraz sztywne ostrze o długości 15cm.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, półelastyczne ( 1/2 flex ) 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik Frost o sztywnym i zakrzywionym ostrzu o długości 150 mm.
Trybownik ostrze zakrzywione, elastyczne 15.
Dostępne kolory: czarny
Nóż bardzo elastyczny i zakrzywiony oraz z odpowiednią długością 15 cm ostrza by dobrze zajmować się oddzielaniem mięsa od kości.
Trybownik o zagiętym ostrzu o 13 cm jego długości i ze specjalną i wytrzymałą rękojeścią.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.