45,51 zł brutto
Nóż do kebaba o szerszym ostrzu mające długość 280 mm.
Nóż ze szlifem kulowym Polkars.
Oferujemy ostry nóż z prostym ostrzem, które zostało poddane szlifowi kulowemu. Ten precyzyjny nóż o długości 17,5 cm charakteryzuje się prostym ostrzem, które zostało specjalnie wyostrzone za pomocą szlifu kulowego.
Długość ostrza: | 175 mm |
Materiał ostrza: | Stal nierdzewna |
Twardość: | 55-59 HRC |
Rękojeść: | PP-Polipropylen |
Waga: | 92 g |
Kolor: | Czarny |
Typ rękojeści: | A |
Nóż do kebaba o szerszym ostrzu mające długość 280 mm.
Czubaty nóż piłka marki Thermohauser, 31cm.
Nóż marki Thermohauser o długości ostrza 26cm, obusieczny i ząbkowany.Zrobiony z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Długość 18cm, ząbkowane ostrze i wyprofilowana rączka.
Nóż do kebaba dostępny w wariancie 300 mm
Długość ostrza: 26 cm
Ostrze ząbkowane-standardowe z zaokrąglonym czubkiem wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek szpiczasty.
Długość ostrza: 31 cm.
Długość całkowita z rączką: 45 cm.
Oznaczenie: 7305 w 31.
Długość ostrza: 17 cm
Ryflowane ostrze.
Nóż ze standardowym szlifem i zaokrąglonym czubkiem o długości 26cm.
Długi nóż (21 cm) do filetowania, jest także wąski i posiada rękojeść z poliamidu.
Nóż o prostym i ściętym ostrzu i rękojeścią typu B.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Długi i cienki nóż do plastrowania. Ostrze tego noża posiada 30 cm długości i 1,9 mm szerokości. Rękojeść to Pro-grip wykonana z PP oraz TPE.
Mały nóż kuchenny z PP i włókna szklanego zaś klinga wykonana jest ze stali nierdzewnej.