43,39 zł brutto
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Trybownik ostrze proste, 18 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż, cenionej w branży mięsnej, niemieckiej marki Giesser, z ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej chromowo-molibdenowej, zahartowanej próżniowo do 56-57 stopni Rockwella. Ostrze jest wypolerowane na wysoki połysk co zapewnia dodatkową ochronę przed korozją a także zachowuje krawędź ostrza.
Uchwyt wykonany z TPE, tworzywa sztucznego wyjątkowo przyjemnego w dotyku. Posiada chropowatą strukturę na swojej powierzchni co nadaje mu właściwości antypoślizgowych. Ergonomiczny uchwyt z wyprofilowanym noskiem, dobrze leży w dłoni i zmniejsza ryzyko ześlizgnięcia się krawędź ostrza.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Specyficzne kody
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze proste. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze proste, 14 cm, 16 cm, 18 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ubojowy i trybownik.
Ostrze proste 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste i wąskie.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, extra wąskie 9 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż bardzo podobny do modelu CB6S-G jednakże posiada profilowaną rączkę. Ma on 285 mm długości oraz sztywne ostrze o długości 15cm.
Nóż do trybowania o długości 16 cm i półelastycznym ostrzu.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik o zagiętym ostrzu o 13 cm jego długości i ze specjalną i wytrzymałą rękojeścią.
12 centymetrowy trybownik marki Morakniv o grubości ostrza 1,9 mm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, twarde 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik prosty, szeroki 12 cm, ostrze nierdzewne. Dostępne kolory: czarny.
Wygięty nóż do skórowania o długości ostrza 14cm oraz sztywnym wykonaniu.
Trybownik wygięty ku górze o długości ostrza o wartości 13 cm.
Sztywny trybownik 12 cm.
Bardzo elastyczny i cienki nóż z zakrzywionym ku górze ostrzem.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, wąskie i elastyczny 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.