57,81 zł brutto
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięte, elastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Elastyczny trybownik do oddzielania mięsa od kości. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej, najwyższej jakości, wygięte ku górze. Idealnie nadaje się do filetowania i nie może go zabraknąć w zestawie noży kuchennych szefa kuchni.
Rączką wykonana z poliamidu, wytrzymałego i odpornego na uderzenia oraz ścieranie. Ergonomicznie wyprofilowana rączką oraz struktura sprawiają, że nóż pewniej leży w dłoni. Nie bez przyczyny rączką, została wykonana w kolorze żółto pomarańczowym. Jaskrawy kolor powoduje, że nóż jest lepiej widoczny w ruchliwym środowisku. Ponad to, nóż można bezpiecznie myć w zmywarce, a także sterylizować w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 15.
Długość klingi: 15cm.
Nóż trybownik wygięty twardy.
Dick Ergogrip 15 cm.
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Niezawodny nóż o długości 16 cm wykonany ze stali nierdzewnej i polipropylenu.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do oddzielania mięsa od kości o długości 16 cm ostrza i z rękojeścią RMH.
Trybownik marki Morakniv z serii RMH który posiada specjalną rękojeść i ostrze o długości 13 cm.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Szeroki i zagięty ku górze trybownik o długości ostrza 16 cm.
Trybownik ostrze szerokie, proste 14cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Trybownik, ostrze proste 16cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż do trybowania.
Oznaczenie: 2605 18.
Długość: 18cm.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte , sztywne. Długość ostrza 13 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.