Profesjonalny nóż masarski do trybowania mięsa

Polerowane, trwałe ostrze ma na celu zachowanie doskonałej krawędzi tnącej. Wykonany z najwyższej jakości stali nierdzewnej, z wyraźną osłoną podporową i antypoślizgowymi zabezpieczeniami. Wysokiej klasy nóż do filetowania w przetwórniach ryb, mięsa i drobiu.

Rączka: dostępne kolory : niebieski, zielony, żółty, czarny , czerwony.

IVO CUTELARIAS to portugalski producent noży, zarówno do użytku profesjonalnego, jak i domowego. Dzięki ponad 60-letniemu doświadczeniu w eksporcie do ponad 74 krajów na całym świecie, firma pozostaje niezłomnie zobowiązana do dostarczania produktów najwyższej jakości. Historyczna marka IVO jest dziś światowym liderem w produkcji najwyższej jakości noży - to gwarancja doskonałości!

41003.15.09

Opis

Giętkość ostrza
Półelastyczne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
15

16 innych produktów w tej samej kategorii: