61,50 zł brutto
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż szwajcarskiej firmy Victorinox, legendarnej marki scyzoryków i noży oficerskich a także właściciel serii profesjonalnych noży Swibo.
Ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Półelastyczne, wąskie i wygięte ostrze, zostało specjalnie zaprojektowane do trybowania mięsa w rzeźniach oraz w masarniach.
Uchwyt jest wykonany z tworzywa sztucznego, poliamidu, które posiada wiele pożądanych cech. Jest przede wszystkim wytrzymałe i odporne na uderzenia (posiada wysoką udarność), posiada doskonałą sztywność oraz jest odporne na ścieranie. Seria noży Swibo została specjalnie wyposażona w uchwyty w jaskrawym żółto pomarańczowym kolorze, które doskonale sprawdza się w ruchliwym środowisku pracy. Noże są widoczne i łatwe do zauważenia.
Dzięki wykorzystaniu stali nierdzewnej a także poliamidu, noże można myć w zmywarce a także sterylizować w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, twarde.
Długość ostrza 13 cm.
Oznaczenie : 12251 13.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania 15cm, ostrze proste, szpiczasty czubek.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż o długości ostrza 15,5 cm marki Morakniv z serii RMH.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste, zakrzywione i wąskie, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania o długości 12cm oraz o zagięciu ostrza ku górze i charakteryzującą się pół giętką stalą.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Nóż rzeźniczy. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma proste, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, bardzo elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Oznaczenie: 11253 15.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony