68,88 zł brutto
Nóż wygięty ku górze o długości ostrza 13 cm oraz wyprofilowaną rękojeścią.
Nóż trybownik.
Ostrze wygięte, półelastyczne 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż szwajcarskiej firmy Victorinox, legendarnej marki scyzoryków i noży oficerskich a także właściciel serii profesjonalnych noży Swibo.
Ostrze zostało wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Półelastyczne, wąskie i wygięte ostrze, zostało specjalnie zaprojektowane do trybowania mięsa w rzeźniach oraz w masarniach.
Uchwyt jest wykonany z tworzywa sztucznego, poliamidu, które posiada wiele pożądanych cech. Jest przede wszystkim wytrzymałe i odporne na uderzenia (posiada wysoką udarność), posiada doskonałą sztywność oraz jest odporne na ścieranie. Seria noży Swibo została specjalnie wyposażona w uchwyty w jaskrawym żółto pomarańczowym kolorze, które doskonale sprawdza się w ruchliwym środowisku pracy. Noże są widoczne i łatwe do zauważenia.
Dzięki wykorzystaniu stali nierdzewnej a także poliamidu, noże można myć w zmywarce a także sterylizować w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Nóż wygięty ku górze o długości ostrza 13 cm oraz wyprofilowaną rękojeścią.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, elastyczne 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik.
Ostrze proste 10 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy typu trybownik, posiada 13 cm długości i rękojeść typu G-grip.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Nóż wyspecjalizowany do oddzielania mięsa od kości o długości ostrza 13cm.
Nóż do trybowania ostrze zakrzywione, półelastyczne ( 1/2 flex ) 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż Polkars o czarnej polipropylenowej rękojeści z klingą o długości 150 mm.
Nóż trybownik.
Ostrze zakrzywione, szerokie, kulowe 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż przeznaczony do trybowania i krajania mięsa z rękojeścią typu A.
Nóż o ryflowanym ostrzu przeznaczony do trybowania.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Trybownik Polskiej marki Polkars z rękojeścią typu A i klingą 175 mm.
Nóż trybownik, ostrze polerowane na wysoki połysk.
Ostrze wykrzywione, elastyczne.
Długość ostrza 15 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Oznaczenie : 11250 15.
Rzeźniczy nóż o długości ostrza 15.5 cm oraz o połowicznej elastyczności.