Trybownik Swibo z twardym ostrzem.

Profesjonalny nóż do trybowania mięsa, z ostrzem wykonanym ze stali nierdzewnej, twardym i wygiętym ku górze. Polecany dla gastronomii oraz przemysłu mięsnego. Nóż idealny do zestawu szefa kuchni.

Posiada rączkę wykonaną z poliamidu, tworzywa, które jest odporne na uderzenia a także ścieranie. Jego wysoka udarność oraz doskonała sztywność przekłada się na żywotność noży. Rączki noży z serii Swibo dostępne są tylko w kolorze żółto pomarańczowym. Ten jaskrawy kolor sprawia, że noże są dobrze widoczne oraz łatwe do zauważenia w ruchliwym środowisku, jakim jest kuchnia w firmach gastronomicznych lub rzeźnia. Dobrze wyprofilowana, ergonomiczna rączka oraz struktura przekłada się na dobrą chwytność i łatwe operowanie ostrzem.

Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem.

Najważniejsze cechy noża:

  • Dostępne długości ostrza: 13 cm
  • Całkowita długość noży: 28 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej, wygięte sztywne
  • Czubek ostro zakończony
  • Uchwyt z poliamidu, higieniczny, antypoślizgowy, ergonomiczny
  • Przeznaczenie: trybownik, nóż ubojowy, do rzeźni i masarni
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja w maksymalnej temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.8405.13

Opis

Giętkość ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
13

16 innych produktów w tej samej kategorii: