136,53 zł brutto
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze zakrzywione z czubkiem 18 cm, 20 cm, 25 cm, 31 cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Victorinox, nóż do mięsa, przeznaczony dla przemysłu masarskiego i rzeźni. Wykonany z najlepszych materiałów, stali nierdzewnej oraz poliamidu. Dostępny w różnych długościach.
Nóż szeroki z ostrym czubkiem (sztychem), świetnie sprawdzi się przy oddzielaniu poszczególnych partii mięsa od kości. Jest to także profesjonalny nóż do cięcia na kawałki. Polecamy go pracownikom zakładów przetwórstwa mięsnego ale także szefom kuchni w gastronomiach, firmom cateringowym a także amatorom gotowania. Czyli wszystkim osobom ceniącym sobie jakość, wytrzymałość i żywotność. Cechy, które są szczególnie wymagane w przypadku noży.
Rękojeść została wykonana z poliamidu i posiada chropowatą strukturę, dzięki temu nóż pewniej leży w dłoni i zmniejsza to ryzyko ześlizgnięcia się dłoni na ostrze noża. Dodatkowo, rękojeść jest odpowiednio wyprofilowana i ergonomiczna.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do plastrowania.
Ostrze zaokrąglone, szerokie na 3 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania z czubkiem.
Ostrze 25 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Trybownik
Ostrze proste, 12 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, szerokie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste 18 cm, 20 cm i 22 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż zwykły o długości ostrza 31cm lekko elastyczny.
Noże kuchenne Victorinox to perfekcyjne narzędzia dla każdego kucharza. Ten uniwersalny nóż z drewnianą rękojeścią został zaprojektowany, aby zapewnić gładkie i równe cięcie w każdym zastosowaniu. Dzięki szerokiemu ostrzu i idealnemu wyważeniu, ten nóż umożliwia precyzyjne cięcie w każdym rodzaju mięsa, owoców i warzyw.
Prosty nóż kuchenny z drewnianą rączką i prostym szlifem, 12cm marki Victorinox.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty
długość ostrza 28 cm.
Długość całkowita z rączką : 42 cm.
Oznaczenie: 7305 w 28.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż rzeźnicki.
Ostrze zakrzywione z czubkiem 18 cm, 20 cm, 25 cm, 31 cm, 36 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane.
Czubek szpiczasty.
Długość ostrza: 31 cm.
Długość całkowita z rączką: 45 cm.
Oznaczenie: 7305 w 31.
Nóż do drobiu.
Ostrze krótkie i spiczaste, 9 cm i 11 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Thermohauser nóż dwustronny piekarniczy typu piłka. Długość ostrza 36cm.
Nóż ząbkowany do kuchni o długości 175 mm.
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Piękny czerwony nóż z rączką z czerwonego akrylu o długości ostrza 17cm. Idealnie nadający się do filetowania ryb oraz innych mięs.
Długość ostrza: 18 cm
Nóż szefa kuchni przeznaczony do porcjowania mięsa, wędlin i warzyw.
Noże kuchenne Victorinox to doskonałe narzędzia, które zapewniają wygodę i precyzję w kuchni. Ich ergonomiczne rękojeści i idealne wyważenie sprawiają, że krojenie staje się czystą przyjemnością.
Nóż do porcjowania o długości ostrza 22cm. Nóż z kolekcji Swiss Modern.
Długość ostrza: 17 cm.
Nóż do siekania, porcjowania i krojenia w plastry.
Długość ostrza: 22 cm
Elegancki i klasyczny wygląd. Nóż wykuty z jednego kawałka stali.