4 639,56 zł brutto
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek dedykowany do zakładów przetwórstwa mięsnego, małych przetwórni wędzarniczych. Wózek z miejscami na kije wędzarnicze.
Typ |
H |
Wymiary wózka |
985 x 1021 x 1970 mm (S x G x W) |
Na kij wędzarniczy o długości: |
1000 mm |
Materiał: |
Stal nierdzewna 1.4301 |
Liczba półek |
11 |
Uchwyty |
tak |
Koła z przechyłem |
tak |
Koła odporne na temperatury |
-20ᵒC do + 80ᵒC |
Łatwe czyszczenie dzięki otwartym wszystkim powierzchniom |
|
Uchwyty ułatwiające obsługę |
|
Łatwe poruszanie dzięki dużym i szerokim kołom |
Możliwe wersje na tace, siatki lub kije
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek gastronomiczny platformowy to praktyczne narzędzie, które ułatwia organizację i transport różnych towarów w miejscach takich jak kuchnie i placówki gastronomiczne. Jego duża nośność, obszerna powierzchnia transportowa oraz kółka skrętne z uchwytem czynią go nieocenionym w utrzymaniu porządku i efektywności w przemyśle restauracyjnym i gastronomicznym.
Wózek konfiskator wykonany ze stali nierdzewnej 1.4301
wymiary: 500x500x800 mm
pojemność: 450x450x500 mm
zestaw jezdny nierdzewny skrętny fi -100 oraz 2 koła stałe fi – 160
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Rama ze stali nierdzewnej na pojemnik 200 L ze stali nierdzewnej.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek na 3 pojemniki na składniki. każdy o pojemności 65L. Wózek sprzedawany bez pojemników.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Wózek na tace Bartscher to praktyczne i wydajne rozwiązanie do transportu i organizacji pracy w placówkach gastronomicznych.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4-8 tygodni.
Wózek gastronomiczny do skrzynek na napoje to doskonałe rozwiązanie dla profesjonalnych kuchni i placówek gastronomicznych, które potrzebują sprawnego zarządzania skrzynkami na napoje.
PODWOZIE GN 1/1
– ułatwia pracę, idealne do transportu pojemników GN
1/1
– posiada 2 kółka stałe i 2 skrętne
Wózek ze stali nierdzewnej 1.4301 wykorzystywany w procesie wędzenia.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Poprzeczne listwy umożliwiają przewożenie mniejszych skrzynek.
Udźwig ok.250 kg.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.