1 793,34 zł brutto
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Przemysłowy wilk do mielenia mięsa cenionego producenta Ma-Ga. Urządzenie o dużej wydajności, wynoszącej do 250 kg/h. Przeznaczone dla firm gastronomicznych, cateringowych oraz dla małych masarni.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wilk do mięsa z UNGEREM WM22.1-U3 przeznaczona do użytku w hipermarketach, supermarketach, dużych sklepach, cateringu, gastronomii i w zakładach zbiorowego żywienia.
Długość | 450 mm |
Szerokość | 300 mm |
Wysokość | 530 mm |
Maks. prędkość obrotowa | 190 obr/min |
Moc całkowita | 1.1 kW |
Napięcie | 400 V / 50Hz 3 fazy |
Wydajność | 250 kg/h |
Waga | 36 kg |
Zasilanie | elektryczne |
System mielenia | 3 elementowy unger |
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Wózek do transportu pojemników i skrzynek EURO. Przeznaczony dla zakładów przetwórstwa spożywczego, mięsnego i rybnego. Wykonany ze stali nierdzewnej na kółkach z poliamidu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Włoska marka Safeway. Buty robocze BHP niskie, białe mokasyny, wsuwane przeznaczone do pracy w sektorach spożywczych i zakładach mięsnych.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż do trybownia, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 15 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Wykonane ze stali ocynkowanej. Dostępne małe i duże. Opakowanie 50 szt.
Wymiary:
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Etykiety cenowe laminowane czarne.Wykonane z kartonu + dwustronnego laminatu z marginesami.
Maszynka do mielenia mięsa FW10 Bartscher to niezastąpione narzędzie kuchenne, które umożliwia szybkie, skuteczne i bezpieczne mielenie mięsa w różnych formach. Dzięki wyjątkowej mocy, licznych akcesoriach i solidnej konstrukcji, ta maszynka sprosta oczekiwaniom zarówno profesjonalnych kucharzy, jak i amatorów gotowania, przyczyniając się do doskonałych wyników kulinarnych.
Mocowanie Format S przeznaczone dla maszynek - wilków do mięsa Sirman typ MONTANA , MASTER.
Maszynka do mielenia mięsa. Obudowa z anodowanego aluminium.
Wydajność: 85 kg/godz
Prasa do pomidorów, wymienna końcówka do TC 22 Dakota
Wydajność: 350 kg/godz
Dostępne dwie wersje 230V/50Hz i 400V/50Hz
Wydajność: 650 kg/godz
Dostępne dwie wersje: 230V/50Hz i 400V/50Hz
Wydajność: 400 kg/h
Dostępne dwie wersje 230V/50Hz i 400V/50Hz
Wilko-mieszałka
Maszynka elektryczna do mielenia mięsa w wersjach TC 22 E 230/50/1 oraz 400/50/3.
Maszynka do mielenia mięsa. Wydajność do 200 kg/h. Obroty silnika 80 obr/min.
Taca 10L z system ochrony dłoni.
Noże i sitka wysokiej jakości wykonane przez Lumbeck & Wolter
Wilk do mięsa TC12 z sitkiem 4.5mm, 6mm, 8mm.
Idealny do mielenia mięsa surowego.
Wydajność: 350 kg/godz
Maszynka do mielenia mięsa ze stali nierdzewnej o wadze 36 kg.
Maszynka do mielenia mięsa z chłodziarką.
Wydajność 650 kg/h.
Dostępne wersje: 230V/50Hz i 400V/50Hz
Maszynka do mielenia mięsa Bartscher 12SQO to profesjonalne urządzenie, które znacząco ułatwia proces mielenia mięsa w kuchni. Dzięki swojej dużej mocy, wszechstronności i trwałej konstrukcji jest doskonałym wyborem dla restauracji, zakładów przetwórstwa mięsa i wymagających kucharzy. Jednak brak funkcji ruchu powrotnego może wpłynąć na komfort użytkowania.