194,34 zł brutto
Nóż ząbkowany 36cm z zaokrąglonym ostrzem.
(16,71 zł 1)
NOŻYKI DO NACINANIA CIASTA
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Zaprezentujemy Ci niezwykle przydatne narzędzie do nacinania ciasta. Wyposażone w praktyczną rękojeść z tworzywa sztucznego i solidne ostrze ze stali nierdzewnej, ten nóż sprawi, że nacinanie ciasta do chleba, bagietek i innych wypieków stanie się łatwe i wygodne. Nóż zapewnia elastyczność i różnorodność w zależności od Twoich preferencji. Ostrze noża jest niezwykle ostre, dzięki czemu precyzyjnie i bez problemów natniesz ciasto, tworząc efektowne wzory i zapewniając równomierne wypiekanie.
Wygodne rękojeści z tworzywa sztucznego zapewnią pewny chwyt, co ułatwia kontrolę podczas wycinania. Dodatkowo, solidne konstrukcje noży i ostrza ze stali nierdzewnej gwarantują trwałość i długotrwałe użytkowanie bez obaw o ich wytrzymałość.
Nie musisz już martwić się o nierównomierne nacięcia czy trudności w obsłudze noża podczas przygotowywania swoich ulubionych pieczyw. Nóż do nacinania bagietek i chleba to niezawodne narzędzia, które umożliwią Ci precyzyjne i profesjonalne wycinanie ciasta, osiągając efekty godne profesjonalnego piekarza.
Nóż ząbkowany 36cm z zaokrąglonym ostrzem.
Nóż marki Thermohauser o długości ostrza 26cm, obusieczny i ząbkowany.Zrobiony z wysokiej jakości stali nierdzewnej.
Standardowy nóż z prostym szlifem o długości: 21cm.
Thermohauser nóż ząbkowany o długości ostrza 31cm i szerokości 3,4cm.
Nóż do krojenia chleba 18cm, niebieska rączka.
Thermohauser nóż dwustronny piekarniczy typu piłka. Długość ostrza 36cm.
Czubaty nóż piłka marki Thermohauser, 31cm.
Nóż o ostrzu typu gruba piłka długość: 21cm.
Nóż piłka o rzadszym ząbkowaniu, 24cm o ergonomicznej rękojeści w kolorze niebieskim.
Nóż typu ząbkowanego o jednostronnym ostrzu i długości 31cm.
Nóż z ząbkami o rzadkim rozmieszczeniu. Długość: 31cm.
Długość 18cm, ząbkowane ostrze i wyprofilowana rączka.
Nóż typu standardowego o długości ostrza: 24cm.
Nóż czubaty typu drobna piłka o długości 21cm.
Długość ostrza: 26 cm
Ostrze ząbkowane-standardowe z zaokrąglonym czubkiem wykonane ze stali nierdzewnej.
Długość ostrza: 21 cm.
Ostrze z ząbkowanym ostrzem, przeznaczony do krojenia chleba.