43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Aplikator do szynek zwany „dziobem pingwina”. Całość urządzenia wykonana ze stali nierdzewnej. Przykręcany do stołu.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Dostępne są dwa wymiary aplikatora
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Kalosze Bekina STEPLITE
Stopień ochrony: S4
Rozmiary: 36-49
Włoska marka Safeway. Buty robocze BHP niskie, białe mokasyny, wsuwane przeznaczone do pracy w sektorach spożywczych i zakładach mięsnych.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Skutecznie niszczy bakterie, drożdże oraz pleśnie
Mydła w płynie są roztworami delikatnych substancji myjących zawierających dodatki wspomagające działanie myjące oraz nadające specjalne właściwości kosmetyczne.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Cena za opakowanie 5 szt. Wykonane ze szwedzkiej stali typ AEB-L hartowanej lodem.
Dozownik o pojemności 500 ml to doskonałe rozwiązanie, łączące funkcjonalność z higieną. Wykonany ze stali nierdzewnej 1.4301, jest trwały i odporny na warunki środowiskowe. Idealny do precyzyjnego dozowania płynów myjących lub środków dezynfekujących, dba o czystość i bezpieczeństwo w Twojej przestrzeni.
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 10 litrów to niezastąpione narzędzie w procesie wytwarzania kiełbas. Jej trwała konstrukcja wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8 spełnia najwyższe standardy higieny, gwarantując smak i jakość. Wyposażona w trwały układ przekładni ze stali hartowanej, dwie prędkości i 4 lejki ze stali nierdzewnej różnych średnic pozwalają na precyzyjne nadziewanie i dostosowanie rozmiarów kiełbas do swoich potrzeb.
Lejek z tworzywa : Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą, tłokiem.
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 3 litrów to solidne narzędzie, które umożliwia wytwarzanie własnych kiełbas w prosty i efektywny sposób. Ta kompaktowa jednostka, wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8, łączy trwałość z najwyższymi standardami higieny, spełniając wszelkie potrzeby w branży spożywczej.
Nadziewarka ręczna do wyrabiania wędlin i kiełbas
Lejek z tworzywa: Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Opcjonalnie: lejki ze stali nierdzewnej Ø16, 20, 26, 38 mm.
Lejek z tworzywa: Ø 10, 18, 25 w zestawie.
Opcjonalnie: lejki ze stali nierdzewnej Ø16, 20, 26, 38 mm.
Nadziewarka do wyrobu wędlin, szpryca, włoskiej marki SIRMAN.
Wykonanie w całości ze stali nierdzewnej łącznie z pokrywą, tłokiem.
Lejek do nadziewarki TALSA fi 30
Nadziewarka do kiełbas HENDI Profi Line o pojemności 5 litrów to solidne narzędzie, które umożliwia wytwarzanie własnych kiełbas w prosty i efektywny sposób. Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej 18/8, łączy trwałość z najwyższymi standardami higieny, spełniając wszelkie potrzeby w branży spożywczej. Ta nadziewarka wyróżnia się wyjątkowymi cechami, takimi jak trwała konstrukcja, precyzyjne nadziewanie, oraz różnorodność lejków, co pozwala na produkcję kiełbas o różnych rozmiarach i smakach. Dzięki niej, proces przygotowywania własnych kiełbas staje się prostszy i bardziej efektywny.
Nadziewarka do kiełbas HENDI z serii Profi Line to urządzenie stworzone z myślą o profesjonalnych kucharzach i miłośnikach wędlin. Z imponującą pojemnością użytkową wynoszącą 7 litrów, ta nadziewarka umożliwia wygodne i efektywne przygotowanie większej ilości kiełbas. Jest niezbędna zarówno w domowej kuchni, jak i w restauracjach, dla tych, którzy chcą samodzielnie tworzyć wędliny o wyjątkowym smaku.
Nadziewarka do kiełbas, dla przemysłu mięsnego o mocy 560W.