2 574,39 zł brutto
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
Podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 18 cm i ciężarze do 7 kg.
Podwójny palnik na podczerwień z płytkami ceramicznymi.
Profesjonalny opiekacz waga 28 kg.
Płytki żebrowane i płaskie , płytki żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar płytki 500x255 mm/ moc 3000 watt.
Grill kontaktowy Panini Bartscher to wszechstronne urządzenie do grillowania i przygotowywania panini. Wyposażony w ryflowane płyty żeliwne, termostatyczna regulacja temperatury od 50°C do 300°C oraz trwałą konstrukcję, ten grill zapewnia atrakcyjne i równomierne grillowanie.
Toster przelotowy MINI Bartscher to idealne rozwiązanie dla tych, którzy potrzebują kompaktowego tostera, który jednocześnie jest wszechstronny i efektywny w przygotowywaniu różnych rodzajów pieczywa. Dzięki regulacji prędkości taśmy i różnym funkcjom grzałki, można dostosować go do indywidualnych potrzeb. To kompaktowe urządzenie o wydajności i funkcjonalności większych modeli.
Opiekacz gazowy, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 63 cm i ciężarze do 70 kg.
Opiekacz elektryczny, idealny do opiekania mięsa uformowanego w walec, o maksymalnej wysokości (długości walca) do 46 cm i ciężarze do 30 kg.
Profesjonalny opiekacz waga 33 kg.
Dolne płyty płaska i ryflowana + płyty górne płaska i ryflowana, płyty żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar powierzchni grzewczej 500x255 mm/ moc 4500 watt.
Profesjonalny opiekacz waga 18 kg.
Dwie osobne płyty ryflowane, żeliwne z powłoką ceramiczną.
Wymiar powierzchni grzewczej 500x255 mm/ moc 1800 watt.