1 793,34 zł brutto
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wersja z nożem, pokrywą noża i płytą oporową pokrytymi teflonem.
Zaprojektowana do zastosowania w małych placówkach zbiorowego żywienia (żłobki, przedszkola, szkoły), cateringu, hotelach, stołówkach, pizzeriach, oraz barach szybkiej obsługi. Idealna do krojenia serów twardych, miękkich i suchych. Przeznaczona do miejsc żywienia zbiorowego(przedszkola, żłobki, szpitale) oraz gastronomii. Krajalnica o małej nieprzemysłowej wydajności.
Maszyna spełnia normy: w dyrektywa maszynowa 2006/42/WE oraz normy z nią zharmonizowane: A EN 60204-1:2006 + A1:2009 (Bezpieczeństwo elektryczne)
Model: | 110pT |
Wymiary: | 511 x 423 x 400 (H) mm |
Waga: | 17 kg |
Rozstaw nóżek: | 496 x 263 mm |
Grubość krojonego plastra: | 0 - 10 mm (płynna regulacja) |
Max. wymiar krojenia: | 160 x 100 mm |
Średnica noża: | 250 mm |
Poziom hałasu: | ≤ 54dB |
Zasilanie: | 230 V / 50 Hz |
Moc: | 120 W |
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż trybownik wygięty półelastyczny Dick Ergogrip 13cm.
Wózek do transportu pojemników i skrzynek EURO. Przeznaczony dla zakładów przetwórstwa spożywczego, mięsnego i rybnego. Wykonany ze stali nierdzewnej na kółkach z poliamidu.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Plastikowa skrobaczka ręczna do usuwania odpornego brudu z różnych powierzchni.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
PalBox p/p 4 stopy, szary 1200x1000x760mm, posiada atest.
Metkownica w komplecie z igłą ze stali nierdzewnej do zakładnia etykiet na produkty spożywcze.
STEEL FLASH to preparat przeznaczony do czyszczenia i konserwacji powierzchni wykonanych ze stali nierdzewnej lub innych metali szlachetnych, nieszlachetnych oraz ich stopów.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Ergo Steel III to niezwykle przydatne urządzenie w hali produkcyjnej. W trakcie codziennego użytkowania, gdy nóż traci swoją ostrość, operator może błyskawicznie przeciągnąć ostrze przez pręty Ergo Steel III. Zamontowany pod każdym z prętów zamknięty mechanizm sprężynowy zapewnia idealnie ostre ostrze i odpowiednie naprężenie pomiędzy ostrzonym nożem a prętami. Ergo Steel III równocześnie wyrównuje obydwie krawędzie ostrza, pozwalając uzyskać doskonały efekt w zaledwie kilka sekund.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Cena nie zawiera metalowej podstawki.
Wymiary: 70x105 mm; 55x90 mm
Stojak reklamowy kredowy dwustronny wykonany z sosny syberyjskiej. Zastosowanie dla restauracji,hotelu czy punktu gastronomicznego.
Szczotka ze średniej twardości włosiem, do oczyszczania trudno dostępnych miejsc i maszyn, przede wszystkim maszyn do mięsa i kutrów, gdzie mogą występować ostre noże i krawędzie tnące. Szczotka dostępna jest tylko w kolorze białym.
Idealna do cięcia świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z kością lub bez kości, drobiu oraz ryb.
Cena za opakowanie 5 szt. Wykonane ze szwedzkiej stali typ AEB-L hartowanej lodem.
Nóż o średnicy 250 mm z powłoką nieprzywierającą to nieocenione narzędzie do obróbki mięsa, szczególnie w kontekście produkcji kiełbasy. Jego specjalna powłoka teflonowa i solidna stal szlachetna czynią go idealnym wyborem zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i producentów wyrobów mięsnych.
Wersja Canova 300 Automec - stała prędkość.
Wersja Canova 300 Automec VV - regulacja prędkości.
Krajalnica przeznaczona do sklepów czy też małych gastronomi.
Idealna do krojenia wędlin twardych, miękkich i suchych.
Grubość krojonego plastra 0 – 8mm.
Nóż z powłoką nieprzywierającą o średnicy 195 mm to doskonałe narzędzie do obróbki mięsa, zwłaszcza w produkcji kiełbasy. Jego powłoka teflonowa ułatwia pracę i zapewnia trwałość, a trwała konstrukcja z wysokiej jakości stali szlachetnej gwarantuje długotrwałe użytkowanie. To niezastąpione narzędzie dla profesjonalnych kucharzy i producentów kiełbasy.
Pokrętło z tworzywa / Gumowe nóżki / Przyciski z ochroną IP44.
Nóż o średnicy 275 mm z powłoką nieprzywierającą to niezastąpione narzędzie do obróbki mięsa, zwłaszcza w kontekście produkcji kiełbasy. Jego specjalna powłoka teflonowa i wytrzymała stal szlachetna czynią go idealnym wyborem zarówno dla profesjonalnych kucharzy, jak i producentów wyrobów mięsnych.
Duża krajalnica o wadze 80 kg wykonana z wysokiej jakości materiałów.
Pokrętło z aluminium / Nóżki z regulacją - aluminiowe w gumowych osłonkach / Przyciski ze stali nierdzewnej w osłonie IP67.
Krajalnica z zaokrąglonym designem o mocy 275W.
Idealna do cięcia dużych produktów przytrzymywanych przez wypustki na płycie wózka.
Krajalnica do wędlin i serów o średnicy ostrza 220 mm i mocy 147W.
VA 4000 umożliwia ergonomiczną i wydajną obsługę: krojenie i porcjowanie dużych ilości produktu.
Krajalnica do wędlin i sera 300 Plus Bartscher 174301 to doskonałe narzędzie do krojenia wędlin i sera, które łączy w sobie precyzję, wydajność i bezpieczeństwo. Dzięki dużej średnicy noża i regulowanej grubości cięcia, spełni oczekiwania zarówno kucharzy domowych, jak i profesjonalistów w gastronomii. To trwałe i solidnie wykonane urządzenie, które pozwoli Ci przygotować potrawy z dokładnością i szybkością, jednocześnie zapewniając maksymalne bezpieczeństwo podczas pracy.