43,39 zł brutto
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż elastyczny z ostrzem o długości 16 cm, z wąską rączką. Nóż przeznaczony do filetowania.
Victorinox SWIBO - Profesjonalne noże z ergonomicznie zaprojektowanymi uchwytami. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem. Jasne żółte zabarwienie sprawia, że twoje noże są łatwe do zauważenia.
Poliamid, z którego wykonana jest rączka jest niezwykle wytrzymały i łączy w sobie doskonałą sztywność i wysoką udarność. To daje dobrą odporność na ścieranie i właściwości antypoślizgowe, może być sterylizowany w temperaturach do 110 ° C. Uchwyt rozszerza się dalej w kierunku ostrza, zapewniając dodatkowe bezpieczeństwo.
Przeznaczenie: | Nóż do filetowania |
Rodzaj ostrza: | Proste, wąskie, elastyczne z ząbkami na grzbiecie |
Długość ostrza: | 16 cm |
Sterylizacja: | max temperatura 110°C |
Opis
Nóż do trybowania z ostrzem wykrzywionym, elastyczny, plastikowa rączką. Seria: ErgoGrip. Długość: 13 cm.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 13 cm. Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra - ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Specjalistyczny nóż rzeźniczy. Seria noży przeznaczonych dla profesjonalistów w sektorze rzeźników.
Długość ostrza 18 cm.
Nóż trybownik, ostrze zagięte, sztywne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma sztywne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Nóż Szefa Kuchni trybownik.
Ostrze wygięty 16 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Wygięty nóż o długości ostrza 15 cm oraz z wysoką elastycznością klingi.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż do filetowania z uchwytem Pro-grip o długości ostrza 22 cm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty