109,47 zł brutto
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Elastyczny nóż do filetowania ryb, z wąskim ostrzem oraz rączką. Ostrze długie na 20 cm, wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Sprawdzi się w każdej restauracji, gastronomii i cateringu.
Seria Swibo to profesjonalne dedykowane noże firmy Victorinox, które posiadają ergonomicznie zaprojektowane rękojeści. Wszystkie są dostępne tylko w kolorze jasnym żółtym, co przekłada się na zwiększenie bezpieczeństwa pracy. Noże są lepiej widoczne i łatwiejsze do zauważenia. Ponad to, rączki wykonane z poliamidu są niezwykle wytrzymałe, łączą w sobie doskonałą sztywność oraz wysoką udarność. Dzięki temu dłoń operatora noża nie męczy się zbyt szybko. W tej wersji noża rączka jest węższa niż w innych modelach.
Noże można myć w zmywarce oraz sterylizować w maksymalnej temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Okrągłe ostrze z falistą krawędzią.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Wygięty nóż o długości ostrza 15 cm oraz z wysoką elastycznością klingi.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Idealne narzędzie do filetowania i obrabiania ryb o ostrzu 18 cm.
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż o długości ostrza 210 mm i o wadze wynoszącej 97 g.
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż marki Morakniv przeznaczony do filetowania ryb o długości 15 cm i szerokości ostrza 1,8 mm. Twardość noża to 58 HRC.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Długi nóż (21 cm) do filetowania, jest także wąski i posiada rękojeść z poliamidu.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej o długości 15,5 cm klingi.
Nóż dal pasjonatów wędkowania o długości 9cm. Idealny do filetowania ryb.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim