Nóż do filetowania ryb, elastyczny 20 cm, Swibo

Elastyczny nóż do filetowania ryb, z wąskim ostrzem oraz rączką. Ostrze długie na 20 cm, wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Sprawdzi się w każdej restauracji, gastronomii i cateringu.

Seria Swibo to profesjonalne dedykowane noże firmy Victorinox, które posiadają ergonomicznie zaprojektowane rękojeści. Wszystkie są dostępne tylko w kolorze jasnym żółtym, co przekłada się na zwiększenie bezpieczeństwa pracy. Noże są lepiej widoczne i łatwiejsze do zauważenia. Ponad to, rączki wykonane z poliamidu są niezwykle wytrzymałe, łączą w sobie doskonałą sztywność oraz wysoką udarność. Dzięki temu dłoń operatora noża nie męczy się zbyt szybko. W tej wersji noża rączka jest węższa niż w innych modelach.

Noże można myć w zmywarce oraz sterylizować w maksymalnej temperaturze do 110 stopni Celsjusza.

Najważniejsze cechy noża:

  • Długość ostrza: 20 cm
  • Ostrze ze stali nierdzewnej
  • Ostrze elastyczne, wąskie
  • Rączka z poliamidu, higieniczna, antypoślizgowa, ergonomiczna
  • Przeznaczenie: nóż do filetowania ryb, nóż szefa kuchni
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizować maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.8449.20

Opis

Giętkość ostrza
Elastyczne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
20

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: