109,47 zł brutto
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Elastyczny nóż do filetowania ryb, z wąskim ostrzem oraz rączką. Ostrze długie na 20 cm, wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości. Sprawdzi się w każdej restauracji, gastronomii i cateringu.
Seria Swibo to profesjonalne dedykowane noże firmy Victorinox, które posiadają ergonomicznie zaprojektowane rękojeści. Wszystkie są dostępne tylko w kolorze jasnym żółtym, co przekłada się na zwiększenie bezpieczeństwa pracy. Noże są lepiej widoczne i łatwiejsze do zauważenia. Ponad to, rączki wykonane z poliamidu są niezwykle wytrzymałe, łączą w sobie doskonałą sztywność oraz wysoką udarność. Dzięki temu dłoń operatora noża nie męczy się zbyt szybko. W tej wersji noża rączka jest węższa niż w innych modelach.
Noże można myć w zmywarce oraz sterylizować w maksymalnej temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Nóż służący do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Okrągłe ostrze z falistą krawędzią, 30 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż pozwalający szybko i dokładnie obrabiać ryby.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 15 cm niebieski
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż dal pasjonatów wędkowania o długości 9cm. Idealny do filetowania ryb.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Nóż dzięki któremu filetowanie staje się łatwiejsze. Ostrze tego noża ma 15 cm długości i 2,2 mm szerokości.
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty