68,19 zł brutto
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Nóż szefa kuchni z szerokim ostrzem przeznaczonym do wykrawania. Ostrze jest sztywne, wykonane ze stali nierdzewnej o najwyższej jakości i dostępne w trzech długościach: 21, 26 i 31 cm. Ponad to, ostrze noża posiada ściętą piętę oraz ostry czubek.
Wszystkie noże Victorinox marki SWIBO dostępne są z rączką wykonaną z poliamidu w kolorze jasno żółtym. Ma to na celu ochronę zdrowia oraz bezpieczeństwo operatora noża. Kolor jasno żółty, sprawia, że nóż jest lepiej widoczny i można go łatwiej dostrzec. Poza tym, poliamid jest niezwykle wytrzymały i odporny na ścieranie. Posiada właściwości antypoślizgowe, a dzięki doskonałej sztywności i wysokiej udarności, dłoń prowadząca ostrze nie męczy się tak szybko.
Nóż może być myty w zmywarce oraz sterylizowany maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza.
Opis
Specyficzne kody
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż dal pasjonatów wędkowania o długości 9cm. Idealny do filetowania ryb.
Nóż dzięki któremu filetowanie staje się łatwiejsze. Ostrze tego noża ma 15 cm długości i 2,2 mm szerokości.
Nóż do filetowania ryb 15 cm niebieski
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm