84,87 zł brutto
Nóż do filetowania z uchwytem Pro-grip o długości ostrza 22 cm.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Specjalny nóż do filetowania z elastycznym ostrzem oraz wygiętą głownią i ostrym czubkiem. Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej najwyższej jakości, dostępne tylko o długości 20 cm. Nóż przeznaczony do użytku w gastronomii, w małych przetwórstwach mięsnych i rybnych a także w firmach cateringowych.
Nóż posiada ergonomiczną rączkę, wykonaną z poliamidu, który ma niezwykle właściwości. Jest przede wszystkim wytrzymały i odporny na ścieranie. Jego struktura sprawia, że posiada doskonałą sztywność i wysoką udarność, tzn, że dłoń operatora noża jest mniej narażona na szybkie zmęczenie. Wszystkie uchwyty noży z serii Swibo, są dostarczane tylko w kolorze jasno żółtym. Dzięki temu, noże są lepiej widoczne oraz łatwiej zauważalne dla użytkowników. Zdrowie i bezpieczeństwo jest dla nas najwyższym priorytetem.
Zastosowane materiały i szlifowane ostrze pozwalają na mycie noży w zmywarce a także na sterylizację maksymalnie do temperatury 110 stopni Celsjusza.
Opis
Nóż do filetowania z uchwytem Pro-grip o długości ostrza 22 cm.
Nóż do filetowania o długości klingi 16 cm. Ostrze lekko zagięte a rękojeść jest z serii Pro-Grip.
Nóż do patroszenia ryb o długości całkowitej 281 mm, a długoś ostrza to 15 cm.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż dzięki któremu filetowanie staje się łatwiejsze. Ostrze tego noża ma 15 cm długości i 2,2 mm szerokości.
Wyprzedaż 3 ostatnie sztuki.
Zapytaj o dostępność
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż dla wędkarzy do filetowania ryby o długości ostrza 10cm i całkowitej długości 214 mm. Jest on ząbkowany i elastyczny.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze proste, elastyczne z ząbkami, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż o ostrym jednakże grubszym czubku o długości ostrza 160 mm.
Nóż do filetowania z ostrym czubkiem o długości 16cm. Zakrzywiony i elastyczny.
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.