84,87 zł brutto
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Lekko elastyczny nóż przeznaczony do filetowania ryb. Wyprodukowany przez niemiecką markę Giesser. Posiada wąskie ostrze, długie na 18 cm wykonane ze stali chromowo-molibdenowej i hartowane próżniowo do 56-57 stopni w skali Rockwella.
Standardowa rękojeść z tworzywa sztucznego wykonana z wyjątkowo przyjemnego w dotyku materiału antypoślizgowego (TPE). Dobrze wyprofilowany nosek ochronny zapewnia pewny chwyt i zmniejsza ryzyko zsunięcia się ręki dzierżącej nóż.
Plastikowy uchwyt jest dopuszczony do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi dodatkami i w wersji obowiązującej w chwili składania niniejszego oświadczenia):
Noże można myć w zmywarce. Jednak w celu ochrony krawędzi tnącej zalecamy czyszczenie ręczne.
Opis
Nóż masarski do filetowania ryb
Oznaczenie: 2275 18.
Długość: 18cm
Dostępne kolory: czarny, niebieski.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż dostępny tylko w kolorze niebieskim
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2285 21
Długość klingi: 21cm
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do wędlin i ryb, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 20 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Oznaczenie: 7365 20.
Kolor rączki: czarny, niebieski, żółty
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Sztywny nóż o długości 26 cm idealny do pracy w gastronomii jak i we własnej kuchni.
Profesjonalny nóż do filetowania ryb o długości 15,5 cm oraz ze spiczastym czubkiem.
Nóż Szefa Kuchni do wykrawania
Ostrze proste, sztywne nóż: 21, 26, 31 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż zagięty i sztywny przygotowany by spełniać swoje zadanie przy filetowaniu ryb.
Nóż do filetowania o szerszym czubku. Długość ostrza to 178 mm i jest ono wykonane ze stali nierdzewnej.
Nóż o rękojeści z polipropylenu i klingi zrobionej ze stali nierdzewnej.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Ostrze o długości 18 cm, bardzo elastyczne. Rękojeść antypoślizgowa Fibrox.
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej o długości 15,5 cm klingi.
Nóż do filetowania, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 16 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 16.
Dostępne kolory: czarny, żółty
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Nóż do filetowania marki Morakniv o długości ostrza 15 cm.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.