Nóż Fibrox do plastrowania mięsa z szerokim ostrzem 3 cm

Niezwykle ostry nóż z zaokrąglonym i gładkim ostrzem, przeznaczony do plastrowania mięsa i kebaba. Stworzony przez profesjonalistów dla profesjonalistów.

Wyprodukowany ze stali nierdzewnej oraz rączki z poliamidu. Zastosowane najlepsze materiały sprawiają, że nóż jest bardzo wydajny i bezpieczny w użytkowaniu. Rączka posiada chropowatą powierzchnię co sprawia, że jest antypoślizgowa a jej kształt jest ergonomiczny. Lepiej i pewniej leży w dłoni i zmniejsza to ryzyko ześlizgnięcia się dłoni na powierzchnię ostrza.

Nóż może być myty w zmywarkach oraz sterylizowany maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza. Dlatego też polecany jest dla firm gastronomicznych i cateringowych, dla zakładów przetwórstwa mięsnego i spożywczego a także do użytku domowego, dla amatorów dobrej kuchni.

Najważniejsze cechy produktu:

  • Dostępne trzy długości: 25
  • Ostrze szerokie na 3 cm
  • Ostrze wykonane ze stali nierdzewnej
  • Ostrze zaokrąglone i gładkie
  • Rączka antypoślizgowa i higieniczna z poliamidu
  • Przeznaczenie: nóż do plastrowania
  • Sterylizacja w maks. 110 stopniach Celsjusza
5.4203.25

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
25

13 innych produktów w tej samej kategorii: