136,53 zł brutto
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Noże z serii Fibrox - przez profesjonalistów dla profesjonalistów. Dedykowane także dla amatorów kuchni.
Nóż został wykonany ze stali nierdzewnej, która jest wytrzymała i mocna, jego ryflowana powierzchnia sprawia, że każdy plaster filetowanego łososia idealnie odchodzi od powierzchni. Posiada rączkę wykonaną z poliamidu, wyprofilowaną i ergonomiczną, posiadającą chropowatą antypoślizgową powierzchnię dla lepszego chwytu. To wszystko sprawia, że nóż jest bezpieczny w użytkowaniu, zapobiega przypadkowemu ześlizgnięciu się ręki na krawędź ostrza, a także jest higieniczny. Można go sterylizować maksymalnie w temperaturze 110 stopni Celsjusza. Można go także myć w zmywarce.
Nóż Szefa Kuchni do plastrowania.
Ostrze falowane, 25 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do plastrowania.
Ostrze szerokie na 4 cm, szlif kulowy, 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do krojenia kotletów i steków
Ostrze proste 30 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż rzeźniczy.
Ostrze ze spiczastym czubkiem 16 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do filetowania o długości 17.5 cm z giętkim i wytrzymałym ostrzem.
Nóż do filetowania 20 cm długości ostrza oraz o masie 101 g .
Nóż do filetowania o cienkim ostrzu o długości 15 cm.
Nóż do filetowania o długości 23o mm ostrza oraz rękojeścią ergonomiczną typu A.
Nóż Szefa Kuchni do filetowania ryb.
Ostrze wygięte, elastyczne, 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do ryb
Oznaczenie: 2275 21.
Długość klingi: 21cm.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, czubek szpiczasty, długość ostrza 18 cm.
Ostrze bardzo elastyczne.
Oznaczenie: 7365 18.
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski
Nóż do filetowania o długości 20 cm klingi.
Nóż do filetowania ryb ze stali nierdzewnej, elastyczny o długości 15cm.
Hak do rozcinania brzucha o długości 8cm i sztywnej budowie.
Nóż dla wędkarzy do filetowania ryby o długości ostrza 10cm i całkowitej długości 214 mm. Jest on ząbkowany i elastyczny.
Nóż do sprawnego filetowania ryb o długości 20 cm ostrza.
Nóż z prestiżowej serii No 1. Ostrze noża ma długość 17cm a rękojeść została wykonana z micarty.
Nóż do filetowania ryb półelastyczny 18 cm niebieski
Nóż do filetowania o wąskim ostrzu które charakteryzuje się półelastyczną stalą oraz długością klingi 18 cm.
Nóż ze specjalną budową do patroszenia ryb o długości ostrza 7 cm.