Nóż do skórowania Victorinox Fibrox

Profesjonalny nóż do oddzielania mięsa od kości i cięcia na kawałki. Popularny w zakładach przetwórstwa mięsnego oraz innych zakładach spożywczych, w gastronomii używany przez szefów kuchni. Noże te cieszą się także ogromnym zainteresowaniem wśród kucharzy - amatorów ceniących wysokiej jakości narzędzia pracy.

Ostrze ze stali najwyższej jakości, szlifowane stożkowo na całej długości. Uchwyt ergonomiczny, higieniczny i antypoślizgowy.

Victorinox seria FIBROX- PRZEZ PROFESJONALISTÓW DLA PROFESJONALISTÓW.

Najważniejsze cechy produktu:

  • Długość: 15 cm.
  • Ostrze gładkie zakrzywione ze stali nierdzewnej
  • Rękojeść z poliamidu, higieniczne, antypoślizgowe i ergonomiczne
  • Przeznaczenie: nóż do skórowania
  • Można myć w zmywarce
  • Sterylizacja maksymalnie w temperaturze do 110 stopni Celsjusza
5.7703.15

Opis

Elastyczność ostrza
Sztywne
Rodzaj ostrza
Ostrze standardowe
Długość ostrza (cm)
15

Zobacz także

16 innych produktów w tej samej kategorii: