87,33 zł brutto
Nóż rzeźniczy "rozbierak", ostrze polerowane na wysoki połysk.
Długość ostrza 20 cm, zakrzywione.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Waga: 126 g.
Oznaczenie: 2005 20
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ostrze ryflowane co sprawia, że krojone kawałki nie przyklejają się do ostrza.
Polityka bezpieczeństwa
Zasady dostawy
Zasady zwrotu
Wykonany z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej ryflowanej na całej długości ostrza, nóż przeznaczony do rozbioru mięsa. Ostrze jest hartowane w procesie próżniowym do twardości 56-57 Rockwella. Wysoce wypolerowana powierzchnia zapewniająca najwyższą możliwą odporność na rdzę i trwałość ostrza. Szlifowanie ręczne dla doskonałej ostrości.
Dzięki zastosowanemu ryflowaniu krojone mięso nie przykleja się do noża i łatwiej jest kroić je na kawałki. Standardowy plastikowy uchwyt wykonany ze szczególnie antypoślizgowego i przyjemnego w dotyku materiału (TPE). Dobrze ukształtowana osłona zapewnia bezpieczne trzymanie i zmniejsza ryzyko poślizgnięcia dłoni podczas trzymania noża.
Plastikowy uchwyt nadaje się do kontaktu z żywnością i jest zgodny z wymogami następujących przepisów prawnych (każda ze wszystkimi poprawkami oraz w aktualnej wersji w momencie składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Opis
Specyficzne kody
Nóż rzeźniczy "rozbierak", ostrze polerowane na wysoki połysk.
Długość ostrza 20 cm, zakrzywione.
Długość całkowita z rączką: 34 cm.
Waga: 126 g.
Oznaczenie: 2005 20
Dostępne kolory: czarny, żółty, niebieski, czerwony, zielony.
Nóż rzeźniczy rozbierak do rozkrajania większych partii mięsa.
Nóż do rozkrajania, ostrze polerowane na wysoki połysk, ryflowane
Szeroki nóż rzeźniczy do oddzielania mięsa od kości. Długość ostrza tego noża wynosi 157 mm.
Specjalistyczny nóż do rozcinania brzucha o długości ostrza 16cm.
Nóż rzeźniczy z ochronną rączką.
Ostrze proste: 20 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania, ostrze ryflowane polerowane na wysoki połysk, długość ostrza 18 cm
Długość całkowita z rączką: 32 cm
Oznaczenie : 2105 wwl 18
Dostępne kolory: czarny.
Nóż o całkowitej długości 34 cm oraz o długości ostrza 21 cm, ze stali nierdzewnej o sztywnym ostrzu.
Sztywny trybownik o długości 13 cm z rękojescią RMH.
Nóż do wędlin, ostrze matowe polerowane, szlif kulowy.
Czubek szpiczasty.
Długość ostrza: 21 cm.
Długość całkowita z rączką: 35cm.
Oznaczenie: 7305 wwl 21.
Dostępne kolory: czarny.
Nóż do skórowania.
Oznaczenie: 210521.
Długość klingi: 21cm.
Trybownik z rękojeścią typu A i ryflowanym ostrzem.
Nóż trybownik 15 cm długości ostrza. Sztywny i zakrzywiony o dużej twardości.
Nóż do skórowania, ostrze polerowane na wysoki połysk,
Długość ostrza 16 cm.
Długość całkowita z rączką: 30 cm.
Oznaczenie : 2105 16
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Trybownik prosty, szeroki 12 cm, ostrze nierdzewne. Dostępne kolory: czarny.
Nóż trybownik zakrzywiony.
Ostrze zakrzywione, wąskie 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż do skórowania o długości ostrza 17 cm i odpowiedniej rękojeści G-grip.
Nóż masarski, przeznaczony do oddzielania mięsa od kości. Trybownik z wykrzywionym i elastycznym ostrzem. Ergonomiczny kształt rękojeści i najwyższej jakości tworzywo sztuczne sprawiają, że nóż wygodnie i antypoślizgowo leży w dłoni, zapewniając precyzyjne prowadzenie i lepszą wydajność.
Seria: ErgoGrip.
Długość: 15 cm.
Dostępny w kolorach: czarny, niebieski, żółty, czerwony, pomarańczowy.
Nóż do skórowania.
Ostrze 15 cm.
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.