134,07 zł brutto
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż ubojowy, ostrze polerowane na wysoki połysk, szlif kulowy.
Długość ostrza: 18 cm.
Długość całkowita z rączką: 32 cm.
Waga: 158 g.
Dostępne kolory: czarny.
Oznaczenie: 3005 wwl 18.
Profesjonalna ostrość marki Giesser wyrażona w nożu do uboju, którego ostrze wykonane jest z wysokiej jakości stali chromowo-molibdenowej, hartowanej w próżni do twardości Rockwella 56-57. Wyjątkowo wypolerowana powierzchnia gwarantuje maksymalną odporność na rdzę i trwałość krawędzi, osiągniętą dzięki starannemu ręcznemu szlifowaniu.
Standardowa plastikowa rękojeść wykonana jest z materiału (TPE), który jest szczególnie antypoślizgowy i przyjemny w dotyku. Dobrze ukształtowany grzbiet zapewnia pewny chwyt, zmniejszając ryzyko zsunięcia się dłoni podczas trzymania noża.
Plastikowa rękojeść jest odpowiednia do kontaktu z żywnością i spełnia wymagania następujących przepisów prawnych (każdy ze wszystkimi poprawkami i w obecnie obowiązującej wersji w chwili składania tej deklaracji):
Noże można myć w zmywarce. Producent zaleca jednak ręczne czyszczenie w celu ochrony krawędzi tnącej.
Szlif kulowy umożliwia lepsze prowadzenie cięcia, redukując tarcie, gdy ostrze swobodnie przesuwa się przez różne rodzaje cięcia. Ta cecha ułatwia mniej męczącą pracę, co ostatecznie zachowuje ostrość ostrza.
Ten nóż do uboju, dzięki połączeniu profesjonalnych materiałów, precyzyjnej pracy rzemieślniczej i przemyślanego designu, wyróżnia się jako niezawodne i wydajne narzędzie zarówno dla profesjonalistów, jak i miłośników branży przetwórstwa mięsnego.
Tasak dla masarzy o różnych dostępnych długościach. Stworzony do dzielenia większych jak i mniejszych części mięsa.
Nóż trybownik wygięty twardy Dick Ergogrip 13 cm.
Hak ze stali nierdzewnej z plastikową rączką. Posiada atest zatwierdzający kontakt z żywnością.
Nóż do trybowania, ostrze zagięte, półelastyczne. Długość ostrza 17 cm.
Ten wysokiej jakości nóż ma półelastyczne, cienkie, ultra-ostre ostrze, które precyzyjnie oddziela kości od mięsa. Idealny do zakładów mięsnych i rybnych.
Czas realizacji:
Dostępne z magazynu lub w przypadku braku dostępności czas realizacji 4 tygodnie.
Nóż masarski.
Oznaczenie: 2405 18.
Długość klingi: 18cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Długość klingi: 24 cm.
Długość całkowita: 38 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Długość klingi: 27 cm.
Długość całkowita: 41 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Długość klingi: 30 cm.
Długość całkowita: 44 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż ubojowy 13 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż rzeźniczy ostrze sztywne, nierdzewne 16 cm.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony.
Nóż ubojowy i trybownik.
Ostrze proste 18 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski, ubojowy, ostrze szpiczaste , 24 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, zielony
Nóż rzeźniczy, ostrze 16 cm. Dostępne kolory: czarny.
Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, biały, zielony
Nóż rzeźniczy, ostrze klasyczne 30 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty.
Nóż masarski 18 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż masarski, ostrze nierdzewne 15 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż ubojowy, rzeźniczy 13 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż ubojowy i trybownik.
Ostrze proste 13 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż ubojowy i trybownik.
Ostrze proste 15 cm
Można myć w zmywarce.
Można sterylizować, max.temperatura 110 ° C.
Nóż masarski, ostrze nierdzewne 24 cm.Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski.
Nóż masarski, uniwersalny ostrze 21 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.
Nóż rzeźniczy, ubojowy, szpiczaste zakończenie. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony.
Nóż masarski ubojowy 22 cm. Dostępne kolory: czarny, żółty, czerwony, niebieski, zielony.